alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Cykel jersey

 
[13]

Cyklingjerseys för komfort under snabba pass

När du cyklar är komfort A och O för att du ska orka längre och ta dig fram snabbare. Plagg med obekväma sömmar, för mycket material som är i vägen eller en svettig känsla får dig snabbt att tappa fokus. Med Reeboks kollektion av cykelkläder håller du dig bekväm under passet tack vare högteknologiska material samt snitt och design som är särskilt framtagna för cykling. Här hittar du cyklingjerseys och cykeltröjor med svala material och strömlinjeformad känsla. Nå nya personbästa med Reeboks snygga och sköna plagg som låter dig optimera din träning!  

Cykeltröja i hög kvalitet för bästa komfort

Bland Reeboks kollektion av cykeljerseys hittar du både t-shirts och ärmlösa cykeltröjor i svala material. Dessa leder bort fukt och svett från huden för att du ska slippa känna dig svettig och med snabbtorkande ytor slipper du även svettfläckar. Ventilerande paneler håller dig sval under svettiga pass, och med ärmlösa cykeltröjor får du extra ventilation och rörelsefrihet. Om du ger dig ut på cykelturer under svalare dagar hittar du cykeltröjor i ull som låter musklerna hålla värmen samtidigt som plagget låter huden andas för att du ska slippa ha en klibbig och svettig känsla direkt mot huden. 

Cykel t-shirts i olika stilar

I Reeboks kollektion av cyklingjerseys hittar du en mängd olika stilar. Välj mellan t-shirts med snygga Reebok-tryck på bröstet för en klassisk och fräsch sportstil. Du hittar dessa t-shirts i allt från dämpade färger till färgstark neon. Du hitta även croppade t-shirts, cykeltröjor med blixtlås fram och kroppsnära passform, blockfärgad design och snygga mönster. Matcha din topp med någon av Reeboks cykelbyxor eller cykelshorts för att vara fullt förberedd för din träning eller cykelutflykt. Satsa på matchade färger i neon från topp till tå för en iögonfallande cykelstil eller matcha svart med vitt för en minimalistisk och sofistikerad look.