alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Tights för cykel

 
[33]

Cykeltights för strömlinjeformad fart 

Tights är ett basplagg i varje träningsgarderob och ett mångsidigt plagg som passar till en mängd olika träningsformer. Reebok har dock tagit fram särskilda cykeltights som gör dig ännu mer bekväm på sadeln och låter dig prestera ännu bättre. Med ett par cykeltights slipper du riskera att material från vidare byxor fastnar i hjulens ekrar. Du får dessutom högteknologiska material som håller dig bekväm under cyklandet samt slipper distraherande friktion i form av obekväma sömmar och material. Med Reeboks tights för cykling kan du hålla komforten under svettiga och intensiva pass och orka ännu längre för nya personbästa.

Tights för cykling som låter dig hålla farten uppe

Med Reeboks cykeltights håller du bekvämt farten uppe tack vare material som leder bort fukt och svett från huden. Tightsen håller dig därför torr och sval så du slipper klibbig och varm känsla. Med snabbtorkande yta behöver du inte heller oroa dig för störande svettfläckar på kläderna. Om du vill ha extra svalka hittar du kortare cykeltights med skön ventilation för anklar och vader. Du kan till och med välja ett par tights i shortsform om du vill ha så mycket svalka som möjligt. För extra stöd för musklerna under cyklandet finns tights med kompressionspassform som ger stöd till musklerna för att minska muskelvibrationer som gör av med värdefull energi.

Cykeltights som matchar snygga toppar och tröjor

Reeboks cykeltights matchar snyggt med kollektionen av cykeltröjor och cykeljerseys. Med samma material som tightsen får du en fuktavledande känsla från topp till tå samt en strömlinjeformad silhuett som låter dig flyga fram på cykeln. Dessa kläder skyddar dig även från kalla vindar under kyligare dagar samtidigt som du slipper blir svettig. Välj bland tights och toppar i matchande starka mönster och färger eller mixa och matcha mer dämpade färger för en diskret look.