alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

DET NYA OLD SCHOOL

SKAPANDE SKAPARE

Vi bad 18 konstnärer från olika delar av världen att blåsa nytt liv i Classic Leather Legacy med sin konst. Och de slog på stort. Följ med en av konstnärerna bakom kulisserna.

MÖT KREATÖRERNA

NYGAMMAL RETRO

Classic Leather Legacy. Med inspiration från en grym 70-talssko designad under discots storhetstid. Gör dig redo för en resa tillbaka i tiden.