alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Boxning

 
[1]
20 % EXTRA RABATT
Storlek
kollektion
Pris
264 kr - 265 kr
264265
Dam Träningsform Svart Combat Striker PantsDam Träningsform Svart Combat Striker Pants

Combat Striker Pants

Dam Träningsform

Bekväma boxningshandskar för damer

Vässa till dina träningspass med boxningshandskar för damer. Damboxningshandskar är skapta för att sitta bra på händerna och förhindra obehag även under de tuffaste stunderna under ditt pass. Reeboks combat leather training glove är en stilren handske i läder med en snygg röd profil och Reebok-tryck. Dessa handskar är mångsidiga och kan användas till andra träningsformer inom boxning som sparring och träning där du övar din koordination och styrka med en sandsäck. Boxning är en sport som tränar hela kroppen, du ökar styrkan i din övre kropp, förbättrar koordinationsförmågan och snabbheten samtidigt som du får ett otroligt bra konditionspass där du kan räkna med att svettas mycket. Så se till att ha ett bra par handskar att komplettera din träning med.

Stryktåligt material och elegant design på boxningshandskar för damer

Materialet är som sagt i hundra procent läder och är utrustad med nylonband med hundra procent nylon. Kardborrebandet ger en passform som förhindrar så mycket rörlighet som möjligt. Handsken är dessutom vadderad för att skydda dina händer så mycket som möjligt. Vadderingen anpassar sig till handen och följer med i dina rörelser så det inte uppstår obehag när du gör hårdare slag eller vill komma upp i en intensitet där du får in många slag på flera olika ytor snabbt. Stoppningen är ett fast skum gjort på polyuretan som ger en högkvalitativ stötdämpning så du kan fokusera på att fortsätta leverera slagen.

Fyll på tillbehörslådan till våren med damhandskar för boxning

Med Les Mills tank top från Reebok får du ett linne som är fuktavledande och kan hjälpa dig att känna dig fräsch under tiden du svettas under ett hårdare träningspass, då boxning är väldigt krävande och tränar stora muskelgrupper vilket gör att man blir väldigt varm under passet. Du får dessutom en snygg tank top som går utmärkt att använda utanför träningslokalen, eller bara mysa i hemma i soffan när du är ledig.