alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Byxor för Dam

 
[111]
1 / 3
Sida:av 3

REEBOK BYXOR FÖR DAM

När det är dags att träna under de kallare månaderna är det skönt med ett par värmande och snygga byxor. Hos Reebok finner du byxor för dam för såväl löpning som dans, träning eller en hemmakväll i soffan.

Byxor för löpning

Våra löpartights är gjorda av Thermowarm Touch som är ett mjukt, varmt och fuktavledande material som håller dig varm under de kalla löprundorna. På framsidan är de försedda med ett vindavvisande tyg och en nyckelficka, allt för att underlätta din löpträning. De har även reflexdetaljer så att du syns i mörkret.

Byxor för dans

Bland vårt utbud av dansbyxor finner du modeller med häng i grenen för en ledig look med stor rörelsefrihet och en högt skuren linning så byxorna kan bäras både högt upp och långt ner.

Byxor för träning och fitness

Här finner du byxor med smal passform, perfekt för hård träning. Modeller med Thermowarm Deltapeak som är värmande utan att vara tunga och otympliga. Andra egenskaper hos våra träningsbyxor är dragsko i midjan, blixtlåsförsedda fickor, muddar i benslutet för att hålla kylan ute samt fuktavvisande material som leder bort fukten från kroppen så att du känner dig torr och sval.

Classics-byxor för vardagsbruk

Bland våra Classics-byxor finner du sköna sköna byxor i bomull, French Terry-material eller nylon för att nämna några. Med de här byxorna fixar du lätt en ledig, men ändå sportig stil som passar lika bra hemma i soffan som på stan.

Låt inte kyla och blåst hindra dig i din träning. Med Reeboks träningsbyxor för dam kan du lugnt fortsätta med din träning utomhus, vare sig det handlar om tidiga morgonrundor i löpspåret eller att ta sig varm och trygg till gymmet för ett hårt träningspass. Gillar du sedan att slappa i soffan i en ledig och mysig stil har vi byxorna även för det.