alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Classics

 
[1201]
Club C 85
Club C 85 Vintage
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Classic Leather Legacy AZ Grow
Club C 85
COURT PEAK
Club C 85
Club C 85 Vintage
La Casa De Papel Classic Leather
Club C 85
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Club C Revenge Vintage
Workout Plus
LT Court
Classic Legacy AZ
Court Peak
Club C Revenge
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ Grow
Reebok Royal Complete Clean 2.0
F/S Hi
Classic Leather
Classic Leather Legacy
Classic Leather
Classic Legacy AZ
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Question Mid
Workout Plus 1987 TV
Club C 85

Med Reebok Classic damkollektion håller du alltid stilen

Reebok Classic damkollektion har sneakers som har skapats för att hålla i alla olika miljöer. Du kan känna dig trygg i att de håller när du behöver dem som mest, om det så regnar, blåser eller stormar så kan du lita på dessa skor och att de tar dig dit du vill under träningspasset. Dessa sneakers från Reebok finns dessutom i en snygg retrostil som passar bra om du gillar klassiska former och längtar tillbaka till hur skor såg ut på 80- och 90-talet.

Material som håller med sneakers från Reebok

Dessa sneakers har en ovandel som är helt gjord i skinn och med ett material som är väldigt slitstarkt, vilket gör att du också kan gå med dem i alla väder. Mellansulan är dessutom i EVA-material vilket är ett skum som värmts upp och solidifierats och ligger som ett stötdämpningslager i skon och ger extra mycket komfort. Det gör även att dessa Classics sneakers kan användas till mer utmanande aktiviter som parkour eller andra sporter där stötdämpning i skon är extremt viktig för din prestation och framfart. Själva plösen på sneakern är gjort i ett skönt textilmaterial som ger mer komfort och mindre obehag, så du orkar träna längre och hårdare för att nå dina mål.

Kombinera med andra saker från Reebok Classic damkollektion

Om du håller på med sporter som involverar mycket hopp och stötar kan det vara bra med en Impact behå från Reebok. Denna är gjord i ett praktiskt och komfortabelt trikåmaterial som strechar när du behöver nå ut till nästa hinder och prestera på din allra högsta nivå. Majoriteten av behån är gjord i bomull och de är designade med en klassisk stil med Reeboks originallogga i mitten. Så passa på att köpa till flera produkter ur Reeboks Classic damkollektion och ta sats mot dina träningsmål.