alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Classics för Dam

 
[603]
Club C 85
Club C 85 Vintage
Club C 85
Classic Leather
Classic Leather
Club C 85 Vintage
Classic Leather Legacy AZ
Reebok Royal Complete Clean 2.0
Classic Leather
Ex-O-Fit Clean Logo INT
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple Clip Shoes
Classic Leather Legacy AZ Grow
Club C 85
COURT PEAK
Club C 85
Club C 85 Vintage
La Casa De Papel Classic Leather
Club C 85
Reebok Royal Complete 3.0 Low
Club C Revenge Vintage
Workout Plus
LT Court
Classic Legacy AZ
Court Peak
Club C Revenge
Classic Leather
Classic Leather Legacy AZ Grow
Reebok Royal Complete Clean 2.0
F/S Hi
Classic Leather
Classic Leather Legacy
Classic Leather
Classic Legacy AZ
Classic Leather
Reebok Royal Glide Ripple
Classic Leather
Reebok Royal Glide
Reebok Royal Techque T
Reebok Royal Glide Ripple Clip
Question Mid
Workout Plus 1987 TV
Club C 85
1 / 13

REEBOK CLASSICS DAMSKOR

Reeboks Classics-skor är snygga, tidlösa sneakers som är designade för att passa en sportig, men ändå kvinnlig stil och ta den till nästa nivå. Vårt breda utbud erbjuder en mängd olika modeller i olika färger för att passa alla smaker och behov.

  • Vad kan du vänta dig av ett par Classics?
  • Yttersula i slitstarkt gummi
  • Stötdämpande mellansula
  • Ovandel i textil, mocka eller skinn
  • Härlig retrokänsla

Vår Classics-kollektion hämtar sin inspiration från bland annat 90-talet och ger dig skor med en härlig retro-känsla med en modern touch. De är tillverkade i slitstarkt och tåligt material för att hålla länge. Som framstående sportskotillverkare har vi alltid koll på de senaste trenderna och gillar att kunna erbjuda dig snygga, sköna och sofistikerade skor som du kan kombinera med dina favoritplagg, vare sig du ska till gymmet, löpspåret eller göra stan osäker med tjejkompisarna.

I den här kollektionen kan du hitta klassiska vita tennisskor, sneakers med högt skaft, klassiska sportskor, snygga mockaskor för en urban stil och många fler modeller, alla tillgängliga i olika färger och storlekar.

Personlig stil

På många av våra modeller kan du lägga till ett namn, nummer eller annat tryck för att göra din stil ännu mer personlig. Låt kreativiteten flöda och visa upp din designertalang, och det bästa av allt är att det kostar dig inget extra. Vi bjuder på trycket du vill lägga till på skorna!

Våga visa framfötterna och gör det med stil i snygga Classics damskor som är lika sköna som de är snygga. Klä dig modernt retro och gör dig redo att erövra världen.