alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · CrossFit

 
[72]
1 / 2
Sida:av 2

Reebok CrossFit damkollektion har utrustning för att prestera maximalt

Med Reebok CrossFit damkollektion spelar det ingen roll vad du är ute efter. Oavsett om du är på jakt efter ett nytt plagg som gör dig lite extra motiverad till träningspassen eller om du är ute efter ett par nya träningssneakers som får dig att orka springa den där extra kvarten på löparbanan så finns det något i Reeboks CrossFit damkollektion som passar dig. De kommer i en mängd olika stilar och färger så du kan hitta något som passar just dig och din träning.

Välj mellan olika plagg och utrustning som håller

Om du är ute efter en tank top så finns det linnen i svala material som dessutom är svettavledande så du får en behaglig känsla under träningspasset. Du kan känna dig torr och kan fokusera på att få ut maximalt ur ditt träningspass. Om du är ute efter ett par nya träningssneakers är Reebok Nano ett utmärkt val med hög stötdämpningsförmåga och en karismatisk färgstark profil. Om du istället vill ha något som ger dig maximalt med rörelsefrihet inför nästa löppass kan ett par hotpants få dig att känna dig mer fri i hur du kan röra dig, och med ett stretchigt material anpassas formen på plagget efter hur du rör dig. Träningen blir då helt och hållet på dina villkor.

Kombinera mer med tillbehör från Reebok

Reebok har en mängd tillbehör som passar dina träningsformer och som du kommer känna dig bekväm i. Ett slitstarkt hopprep till exempel kan skapa längre, flexibla muskler längs triceps och göra din mage och dina axlar starkare. Hopprepet är även justerbar i sin längd vilket innebär att du inte längre behöver vira in resterande del av repet runt knogarna för att hopprepet helt enkelt är för långt. Passa på att föra in lite nya plagg och utrustning i garderoben och ta dina träningspass till nya höjder.