alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · CrossFit · Handskar

 
[3]

Med CrossFit handskar för damer får du grepp om de saker som är viktiga för dig

Med CrossFit handskar för damer blir du mer förberedd och kan tackla större utmaningar under träningen. Reebok CrossFit handskar kommer utrustade med vad som är viktigt för en bra prestation på träningspasset, de låter dig få grepp om det som du prioriterar i ditt liv tack vare den utmärkta passformen och många tester för att säkerställa dess kvalitet och användbarhet för dig. Du blir i helhet mer redo för att ta dig an tuffare CrossFit pass, vilket i längden kommer göra dig starkare och få dig att kunna prestera och må bättre.

Slitstarkt material som ger bra grepp i Reeboks handskar för CrossFit

Dessa träningshandskar passar utmärkt till boxen men även vid lättare övningar som egna armhävningar eller generella övningar med enbart din egen kroppsvikt. Handflatan på Reebok CrossFit handskar är dessutom vadderad vilket passar väldigt bra när du är under bänkpressen och vill skydda dina händer extra mycket från onödigt slitage som kan uppstå under tyngre träningsaktiviteter på gymmet. I helhet så är dessa handskar ett bra val för dig som vill ha något som du kan känna dig trygg i och håller väl även under tuffa träningspass.

Kombinera handskar med passande tillbehör

För att säkerställa en komplett stil för din träning utöver dessa slitstarka och komfortabla handskar går det utmärkt att kombinera de med ett par stilrena träningsshorts från Reebok. Till exempel finns ett par helsvarta shorts med slätvävt material som passar väldigt bra till träningsformer som är högintensiva och kräver mycket av dig som tränar, men de fungerar även bra som ett behagligt plagg till lättare träningsformer också. Dessa träningsshorts har också den stilrena Reebok-logotypen på sig vilket säkerställer att detta är ett plagg som undergått stränga tester på både kvalitet och komfort.