alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

CrossFit-kläder för Dam

 
[43]

CrossFit-kläder för damer som förhöjer din träning

Med CrossFit-kläder för damer har du komfort och funktionalitet i samma paket. Detta innebär att du inte behöver kompromissa på dina val när det gäller något som får dig att prestera, eller något som du känner dig bekväm i. Med Reeboks CrossFit-plagg för damer får du alltså det bästa av båda världar och slipper välja mellan två alternativ som är precis lika viktiga för dig. Vad det än är, om det så är byxor eller trikåer, tank tops eller tights så finns det hos Reebok för att ge din träning ett extra lyft.

Kvalitetstestade CrossFit damkläder

Damkläder för CrossFit är tillverkade i material som håller så du kan spendera mindre tid på att köpa nya saker och mer tid på träningen. Kläderna i Reeboks CrossFit damkollektion är även lika snygga som de är praktiska. För ett smalt skuret linne i snygg design passar surfing bear tank top från Reebok in. Detta linne är funktionellt och stilrent, och tack vare sitt bomullstyg blir det också väldigt komfortabelt och passar till alla träningsformer. Tights i meshmaterial finns för när din träning kräver mycket rörelsefrihet och du behöver göra långa utfall och stäcka på dig till det yttersta. Dessa tights håller sin passform och följer lättsamt med i alla dina övningar.

Kombinera med andra plagg och tillbehör från Reeboks damutrustning

För extra stöd på dina fötter under träningen kan det vara bra med ett par strumpor som du alltid trivs i oavsett vad du gör. Reebok CrossFit tech crew socks är strumpor vars syfte med designen är att vara extra skyddande. De har ett tjockare textilmaterial vid hälen för att motverka skoskav vid längre löpningssessioner, eller andra längre träningspass där du vill hålla dina fötter extra bekväma. Passa på att kombinera olika plagg ur Reeboks damkollektion och sätt fart mot dina träningsmål.