alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · CrossFit · Shorts

 
[7]

CrossFit-shorts för damer med maximal komfort för en optimal prestation

Vi har CrossFit-shorts för damer i flera olika varianter så att du säkert kan hitta en modell som passar just dig och ger dig de bästa förutsättningarna för att prestera på topp. Med fokus på komfort kan du vara säker på att våra CrossFit-shorts ger dig fri rörlighet och ambitiös temperaturkontroll i kombination med en design som känns modern och motiverande. Alla våra CrossFit-shorts har gemensamt att de slutar strax ovanför mitten av låret. Därutöver finns det både tajta, åtsmitande modeller och modeller med luftigare passform och rörelsefrämjande design. Självklart hittar du shorts i en mängd olika färger och mönster som alla inspirerar dig till att dra på kläderna och komma iväg till träningen.

Med Reebok CrossFit-shorts för damer är du redo att anta varje utmaning

En favorit för många är den åtsmitande modellen i trikåmaterial som har en smickrande passform och rörelsefrämjande design. Vårt unika Speedwick-tyg transporterar effektivt bort fukt och håller huden torr och sval när pulsen höj, och våra kroppsnära modeller har platta sömmar som minimerar skav och irritation. Våra löst sittande shorts finns dels i tunnt mesh-tyg samt i ett slätvävt, fuktavledande stretchmaterial med 14 % spandex för optimal rörelseförmåga. Alla löst sittande shorts har en skön och täckande innerbyxa och en lågt skuren midja med bred linning i trikåmaterial. Våra Reebok CrossFit-shorts för damer är skapade baserade på erfarenheter insamlade från tusentals CrossFit-atleter så du kan vara säker på att få ett plagg som är optimerad för just CrossFit-träning och prestation.

Maximera din träningslook med Reebok CrossFit-shorts för damer

I vårt sortiment av CrossFit-shorts finns en modell som passar för alla tillfällen. Vi har enfärgade shorts som enkelt går att matcha med övriga plagg i din träningsväska samt shorts med kaxiga mönster som utstrålar självsäkerhet och entusiasm. I vårt CrossFit-sortiment hittar du enkelt plagg som matchar våra shorts så du kan fullända din outfit. För den som föredrar en längre modell av nederdel innehåller sortimentet även tights i flera olika längder.