alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Crossfit-skor för Dam

 
[2]

Upptäck CrossFit-skor för damer som tar dig till nästa nivå

När det hettar till i CrossFit-boxen krävs det träningsskor som tål tuffa tag och erbjuder både support och komfort så att du kan prestera till max. Reebok har tagit fram en kollektion med CrossFit-skor för damer som är specialutvecklade för att klara de unika utmaningar som just CrossFit-träning bjuder på. Några av de framträdande designelementen är en yttersula i gummi som säkerställer ett stabilt grepp, stötdämpning och Exoframe-teknologi i hälen som ger extra stabilitet samt ett lågt skaft som ger en ökad rörelsefrihet. Våra CrossFit-modeller säkerställer att du kan höja din prestation och ge allt du har.

Reebok CrossFit-skor för damer är tekniska skor med modern look

Med ett par CrossFit-skor från Reebok får du inte bara ett par skor med kaxig design som utstrålar självsäkerhet utan också avancerad, prestationsfrämjande teknologi. Nano 9-skornas ovandel är tillverkad i Flexweave® som är ett textilmaterial speciellt utvecklat för att ge både stretch och stöd på de rätta ställena. Inuti skon hittar du NanoShell-teknologi, ett material som tillför extra stöd och stabilitet. Hälen är klädd med TPU för ytterligare stöd för den bakre delen av fotens. Sulan är gjord av slitstarkt gummi och smart spårning under framfoten i kombination med det låga skaftet ser till att rörelsefriheten och flexibiliteten är på topp. För dig som särskilt vill utmana dig själv med tunga lyft rekommenderas Legacy Lifter-modellen som har en hög kilklack som förbättrar din squat-teknik.

Finslipa din stil med Reebok CrossFit-skor för damer

Våra CrossFit-skor finns i massor av färgkombinationer så du säkert kan hitta ett par som passar ju dig. Från diskret svart och vitt med minimalistiska detaljer, till feminint rosa och kaxiga modeller med tvåfärgad sula som utstrålar en sportig attityd och självsäkerhet. Givetvis matchar våra träningsskor fint med övriga plagg i CrossFit-sortimentet som innehåller allt från t-shirts och toppar till shorts och tights specialdesignade för med just CrossFit, kondition, och lyftträning i åtanke.