alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Cykelkläder för dam

 
[110]
1 / 3
Sida:av 3

Cykelkläder för damer i full fart

Optimera din träning genom att använda kläder som är specifikt framtagna för din sport så du får så bra förutsättningar som möjligt att prestera på topp. Reeboks träningskläder är anpassade med din rörelse i fokus så du kan räkna med plagg som inte är i vägen eller förhindrar dina rörelser. Reeboks cykelkläder för damer ger dig komfort så du slipper distraktioner och kan lägga fullt fokus på din träning. Här hittar du svala och sköna cykelbyxor och tights samt sportbehåar och toppar, och cykelkläderna kommer i högkvalitativa material och snygga snitt.

Cykelkläder i damstorlekar

I kollektionen av cykelkläder från Reebok finns tights i olika längder och snitt. Dessa sitter säkert på plats under cykelturen och du behöver inte justera eller rätta till passformen vilket leder till distraktion och irritation under träningen. Välj ett par längre tights för heltäckande funktion eller korta cykelshorts under varma dagar. Reeboks cykelbyxor är gjorda i material som är hållbara och tåliga samtidigt som de andas och leder bot svett från kroppen så du slipper känna dig fuktig och klibbig. Matcha dina cykelbyxor med en snygg sportbehå som du kan bära under kläderna eller som topp. Reeboks sportbehåar för cykling är både bekväma och högteknologiska, och de är gjorda i ett material som anpassar sig efter dina rörelser och är mjukare när du är stilla samt ger mer stöd när du rör dig för att du ska få maximal komfort. Du hittar även mer löst sittande linnen och toppar i kollektionen.

Matcha damcykelkläderna med Reeboks accessoarer

Bland Reeboks kollektioner hittar du användbara accessoarer för cykelturen. Använd en magväska för att få med dig värdesaker samtidigt som du håller händerna helt fria. Du hittar även västar för att få med dig vattenflaskor samt lätta solglasögon som ger dig skydd mot störande solstrålar.