alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Damcykelshorts

 
[9]

Bekväma och svala cykelshorts för damer

Reebok har tagit fram plagg som håller din träning och komfort i centrum. Därför finns olika kollektioner för olika sporter så du kan hitta plagg som är framtagna för just din tränings specifika typ av rörelser. För cykling gäller det att kunna hålla farten uppe utan att saktas ner av material eller värme. Därför är Reeboks cykelkläder strömlinjeformade med kroppsnära passform som sitter ordentligt på plats. I kollektionen av cykelshorts för damer hittar du en mängd olika modeller på shorts som håller dig både sval och bekväm under träningen.

Damshorts för cykling under intensiva pass

Med rätt kläder orkar du längre och kan lägga fullt fokus på träningen. Reeboks cykelshorts för damer ger dig maximal komfort tack vare den smidiga passformen, det flexibla materialet och den högteknologiska funktionen. Materialet leder bort svett från huden och fungerar även snabbtorkande så du slipper fuktiga svettfläckar. Detta gör att du håller dig svalare under träningen och slipper detta distraktionsmoment. Med säker och kroppsnära passform som är gjord i platta sömmar håller du dig bekväm och slipper skav och friktion. Du hittar både kortare shorts i något vidare modell för ventilation samt längre tightsmodeller för total strömlinjeformad passform.

Redo för både härlig cykelutflykt och träning

Reeboks cykelshorts för damer är perfekta både för sommarens cykelutflykter och spinning på gymmet. Matcha cykelshortsen med Reeboks damkollektion av cykelkläder för att vara helt redo för alla utmaningar. Du hittar både toppar och sportbehåar i bekväma material som håller dig sval och svettfri under träningen. Här finns även träningsjackor och huvtröjor för extra värme. Hitta matchande färger på toppar och shorts om du vill ha en enhetlig look eller mixa och matcha med färger och mönster för variation i garderoben. Här finns shorts med klassiska Reeboktryck såväl som snygga blockfärger och uppdaterade tryck och mönster.