alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Dansskor för Dam

 
[2]

Dansskor utvecklade för hög intensitet och flexibilitet

Dans är en en intensiv träningsform som bränner mycket energi och förbättrar din kondition. För att kunna prestera på max behöver du dansskor som är utvecklade speciellt för att klara påfrestningarna från just denna träningsform. Dessutom ställer olika typer av dans olika krav på dina skor i förhållande till flexibilitet och stabilitet. I vårt danssortiment hittar du flera olika modeller som alla är utvecklade med den senaste teknologin för att ge optimal support och komfort samtidigt som designen utstrålar styrka och självsäkerhet med moderna detaljer.

Dansskor som tar din dansträning till en ny nivå

I vårt sortiment av dansskor finns dels höga modeller med både snörning och kardborreknäppning över vristen som ger extra support samt modeller med lägre skaft som ger en högre rörelsefrihet. Vilka du väljer beror på vilken typ av dansträning du vill satsa på. Det alla våra modeller har gemensamt är en ovansida med kaxiga designdetaljer i välventilerande tyg, en mellansula med dämpning som ökar komforten och skyddar vid hopp och kraftiga nedslag, samt en tålig yttersula i gummi som ger bra grepp och stabilitet. För dig som vill ta dansen till nästa nivå har vi modeller med en så kallad TurnZone under framfoten som underlättar snabba vändningar och piruetter samt modeller med delad sula som ger optimal support och dämpning för den bakre delen av foten med en hög flexibilitet för fotens främre del.

Träningsskor för dans i uppdaterad retrodesign med sportig attityd

Reeboks dansskor finns i ett flertal designmodeller och färger så att du kan hitta ett par som passar just din stil och träningsgarderob. Dansskorna är baserade på den legendariska Reebok-modellen Freestyle som först lanserades under 80-talets träningstopp och den ikoniska designen har fått en uppdaterad look som passar i dagens träningssalar. Med ett par träningsskor från Reebok kan du vara säker på att du får den support du behöver när pulsen höjs, rytmen dunkar och svetten pärlar i pannan.