Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Dansskor för Dam

6 Produkter

REEBOK DANSSKOR FÖR DAM

Dans är bra motion. Ett intensivt danspass förbättrar din kondition och bränner energi. Musklerna tränas och blir starkare. All dans ger starka ben, medan kroppens övriga muskler får olika mycket träning av olika danser. Du lär dig nya rörelser, tänjer kroppens gränser och ökar därmed rörligheten. Musklerna blir smidiga. Balansen förbättras. Kort sagt, en mycket givande och allsidig träning med härlig musik som underlättar det hela. Men som med all träning är det ju förstås viktigt med rätt skor. På Reebok erbjuder vi olika modeller med bra stötdämpning och stabilitet.

Egenskaper hos våra dansskor för dam

Våra dansskor är, precis som våra andra träningsskor, framtagna med senaste teknologin för att hjälpa dig att få ut mesta möjliga av din träning. Vi har t.ex. modeller med sömlös ovandel i maskinstickat material, andra med syntetmesh. Mellansulan är förstås stötdämpande för att skydda vid nedslag och yttersulan är tillverkad av slitstarkt gummi som ger bra grepp på de flesta underlagen. En del modeller har en så kallad TurnZone, en pivotplatta under framfoten som underlättar piruetter och snabba vändnngar. För att ge stöd och stabilitet åt vristen har våra dansskor medelhögt eller högt skaft.

Rätt skor för rätt träning

Utforska vårt utbud och hitta skorna som passar din dansträning bäst. Våra modeller finns i olika färger och storlekar och beroende på vilken sorts dans du tränar bör du välja modellen med egenskaperna som passar dig och din träning bäst. Förutom att vara funktionella och designade för att maxa din dansträning är de självklart snygga, sköna och moderiktiga. Så om du gillar att dansa är det bara att välja modell och färg och dansa dig i form.