alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · Dans · Sport-bhar

 
[33]

Investera i en stödjande dance sport bra

Om du tränar regelbundet är det smart att välja en stödjande dance sport bra som är gjord i material som leder bort fukt. Tack vare den höga halsringningen med mesh så passar dessa behåar perfekt för dans eller pilates. De har dubbla axelband som gör att de sitter på plats även under långa och tuffa pass i träningssalen. Om du vill få extra stilpoäng kan du välja en behå med en sofistikerad och sensuell design med skir mesh som ventilerar. Reeboks behåar i det här sortimentet är speciellt framtagna för dansgolvet. Du får en perfekt passform och du kan välja ifall du vill ha kuporna kvar i behån eller ta ut dem. Behåarna är gjorda i mycket stadigt material i polyester och spandex samt fuktavledande Speedwick-teknologi.

En danssportbehå från Reebok är både snygg och bekväm

Alla som dansar eller sysslar med någon fysisk aktivitet vet hur viktigt det är att man har bra stöd för bysten, och Reebok har många fina sportbehåar som du kan lita på. De ger otroligt bra stöd så du kan känna dig bekväm, och du kan välja och vraka mellan flera olika modeller och färger. Alla är gjorda i bra material som leder bort fukt så du håller dig sval när du tränar. Denna sportbehå för dans är snygg att bära som den är eller under ett linne.

Med Reeboks övriga kläder för dans blir din outfit fulländad

Till din sportbehå så kan du bära snygga tights. Reebok har ett stort utbud av leggings som passar till dansanta aktiviteter. De är otroligt stretchiga och därför en stor favorit bland aktiva atleter. Många tycker om att bära sin sportbehå som den är, men om du vill bära en topp ovanpå så finns det flera fina linnen att välja på.