alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Fitness & träning · Byxor

 
[59]
1 / 2
Sida:av 2

Gymbyxor för damer med smarta detaljer och sportig attityd

För att nå en maxprestation på gymmet krävs rätt utrustning som ger dig support och komfort under träningen. Reebok har ett stort sortiment av gymbyxor för damer som är designade för att ge hög rörelsefrihet, imponerande temperaturkontroll och en komfort du kommer längta tillbaka till. Dessutom är våra träningsbyxor designade i stil med Reeboks övriga sortiment och utstrålar en sportig attityd och självsäkerhet som inspirerar till prestation när vikterna läggs på.

Fitnessbyxor för damer som klarar höga påfrestningar

I vårt sortiment av fitnessbyxor hittar du många olika modeller så du säkert kan hitta en som passar just dina behov. Till exempel finns sweatpants i både lång- och caprimodell som är ett måste i varje träningsgarderob och passar perfekt för lågintensiv träning eller som överdragsbyxor. När intensiteten ökar rekommenderar vi träningsbyxor i ett tunnare material som nylon eller vårt specialutvecklade Speedwick-tyg som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och säkerställer att du håller dig sval under hela träningen. Smarta detaljer som fickor och dragsko i benslutet gör att du kan anpassa byxorna efter just dagens träning och din egen stil. Såklart finns några av våra retroklassiker kvar i sortimentet för dig som vill bygga en kaxig look med en touch av 80-tal. Dessa klassiker har en ledigare passform och en komfort som gör att du vill bära dem även efter träningen.

Välsydda gymbyxor i hög kvalitet och inspirerande färgskala

Sortimentet innehåller byxor med många typer av passform, från figursmickrande slim fit till klassiska helraka byxor och modeller designade med häng i grenen för hög rörelsefrihet. De flesta modeller finns i diskret svart som enkelt matchar med resten av din träningsgarderob, men även i flera olika färger så du kan hitta den modell som inspirerar just dig till att prestera på topp. Du kan välja mellan design med en liten, minimalistisk Reebok-logga, stor logga längs benet eller de retroinspirerade Reebok-panelerna längs sidan. Givetvis matchar du enkelt våra gymbyxor med resten av fitnessortimentet, som till exempel t-shirts och luvtröjor, för att skapa en fulländad look med sportig attityd och maxad komfort.