alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Dam · Fitness & träning · Handskar

 
[1]
Pris
299 kr - 299 kr
299
Träningsform Svart Retail MittsTräningsform Svart Retail Mitts

Retail Mitts

Träningsform

Underlätta träningen tillsammans med ett par Reebok träningshandskar för damer

Oavsett om du är en kvinna som föredrar boxningsringen eller gymmet så är det alltid bra att investera i ett par handskar för att skydda händerna från stötar. Våra Reebok träningshandskar för damer är tillverkade i hög kvalitet och är anpassade från allt från olika sorters kampsporter till att lyfta tyngder och göra pull-ups. Du bestämmer själv vad du har bäst nytta av, dock är det garanterat att du kan skydda dina händer från hårda stötar.

Hög kvalitet med Reeboks träningshandskar

Det kan bli varmt när man använder träningshandskar, därför har vi handskar i bland annat ventilerande material, mesh och till och med laserskurna lufthål som ger ventilation och hjälper till att hålla dina händer svala. För att säkerställa att handskarna sitter på ordentligt erbjuder vi handskar med kardborreknäppning, handledsrem och extra snörning, för att nämna några. Vissa av handskarna kommer i olika storlekar och vikter, dock är alla vadderade för att underlätta din träning och ge dig ett säkert grepp. Vi har även utvecklat praktiska öglor som underlättar när du behöver ta av handskarna.

Reeboks boxningshandskar, MMA-handskar eller träningshandskar

Om du är en person som gillar att lyfta tunga marklyft så vet du hur viktigt det är med ett fast grepp, och med ett par träningshandskar får du ett säkert grepp när du lyfter eller gör pull-ups. MMA-handskarna kommer med en öppen handflatedesign som tillåter dig att utföra rörelser inom de olika kampsporterna samtidigt som du skyddar dina händer med den vadderade slagytan. Boxningshandskarna är av högsta kvalitet och även om du inte är en boxare är ett boxningselement alltid bra att lägga till i träningsrutinen för att träna bort oönskat fett eller för att köra ett hårt HIT-pass. Släng på dig handskarna, hoppa in i ringen eller på gymmet och kör ett hårt träningspass!