alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Fitness & träning · Kläder

 
[1060]
Yoga Long Tank Top
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Program Bootcut Pants
Classics Winter Pack T-Shirt
Studio Recycled Oversize Hoodie
Lux Vector Leggings
Lux High-Waisted Tights
Running Essentials High-Impact Bra
Les Mills® ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Workout Ready Supremium Long Sleeve T-Shirt
Reebok Identity Crew Sweatshirt
Workout Ready Supremium Long Sleeve T-Shirt
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
THERMOWARM+GRAPHENE Pants
Les Mills® Sports Bra
Reebok Identity T-Shirt
Reebok Identity Joggers
Lux 3/4 Leggings
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
THERMOWARM+GRAPHENE Zip-Up Jacket
Studio Recycled Oversize Hoodie
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready ACTIVCHILL T-Shirt
Lux High-Waisted Tights
United By Fitness T-Shirt
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Reebok Identity Crew Sweatshirt
Reebok Identity Zip-Up Hoodie
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
Victoria Beckham Seamless Leggings
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Les Mills® BodyPump® ACTIVCHILL Athletic Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Workout Ready Vector Leggings
Lux Leggings
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Thermowarm+ Graphene Leggings
Lux Vector Leggings
Classics Winter Pack T-Shirt
Victoria Beckham Seamless Leggings
Victoria Beckham Seamless Leggings
Thermowarm+ Graphene Leggings

Reeboks träningskläder för damer erbjuder mängder av olika alternativ

Om du redan har svårt att välja vilken outfit du skulle vilja ha på dig för ditt nästa träningspass eller på din nästa lediga dag, så kommer vi garanterat göra det ännu svårare med våra träningskläder för damer då det finns mängder av olika alternativ. Det finns en sak som vi har gemensamt och det är att vi har 24 timmar på ett dygn, därför är det viktigt att ta chansen att ge allt varje ny dag som kommer för den kommer inte komma tillbaka igen. Ta dig an den tuffa träningsutmaningen i några av våra damträningskläder och kör hårt!

Genomtänkt design i våra gymkläder för damer

Vi vet att när man blir för varm och svettig kan det vara svårt att koncentrera sig fullt ut på träningspasset. Därför erbjuder vi olika material och teknologier i våra fitnesskläder för att hjälpa dig hålla dig torr och sval. Du hittar bland annat fuktavledande Speedwick-teknologi, andningsaktiva meshpaneler och andra svalkande material. Vi vet också att det är viktigt att ha obegränsad rörelsefrihet och har därför designat våra kläder så du kan röra dig fritt utan att oroa dig att kläderna inte håller. Om du gillar högintensiv träning har vi tillverkat Hyperform som är ett kompressionsmaterial som ger extra stöd. Våra tights är designade med extra hög midja och en skyddspanel som täcker svanken och motverkar skav.

Reeboks damträningskläder sätter attityden och känslan

Passformen av våra kläder skiljer sig från figursydd passform, ledig passform, normal passform till mer kroppsnära slim fit. Kläderna är tillverkade i olika material och alla våra bomullskläder är tillverkade i samarbete med Better Cotton Initative som arbetar för en bättre, global bomullproduktion. När du har valt vilken eller vilka av Reeboks träningskläder för damer som passar dig och dina behov kommer du garanterat vara både snyggt och funktionellt klädd. Släng på dig träningskläderna för 24 timmar passerar snabbare än du tror!