alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Fitness & träning · Kläder

 
[1208]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
United By Fitness Perforated Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Lux Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
WOR Commercial Poly Tee
S Rib HR Tight
Burnout Tank Top
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Workout Ready Poly Shorts
Lux High-Waisted Tights (plusstorlek)
Studio Layered Bra Top
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Crop T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Workout Ready Program Bootcut Pants
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Reebok Identity Sports Bra
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Studio Recycled Oversize Hoodie
Lux Leggings
Workout Ready Baseball T-Shirt
Modern Safari Bralette
Studio Recycled Oversize Hoodie
Reebok Identity Crew Sweatshirt
Reebok Identity Logo Fleece Pullover Hoodie
Studio Recycled Oversize Hoodie
Workout Ready ACTIVCHILL Tank Top
WOR Commercial Bra
MYT 2-in-1 Shorts
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux Perform Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
WOR Commercial Poly Tee
Training Essentials Graphic Tank Top
Reebok Lux Strappy Sports Bra
United By Fitness T-Shirt
MYT Graphic T-Shirt
WOR Commercial Bra
Workout Ready Basic Leggings

Reeboks träningskläder för damer erbjuder mängder av olika alternativ

Om du redan har svårt att välja vilken outfit du skulle vilja ha på dig för ditt nästa träningspass eller på din nästa lediga dag, så kommer vi garanterat göra det ännu svårare med våra träningskläder för damer då det finns mängder av olika alternativ. Det finns en sak som vi har gemensamt och det är att vi har 24 timmar på ett dygn, därför är det viktigt att ta chansen att ge allt varje ny dag som kommer för den kommer inte komma tillbaka igen. Ta dig an den tuffa träningsutmaningen i några av våra damträningskläder och kör hårt!

Genomtänkt design i våra gymkläder för damer

Vi vet att när man blir för varm och svettig kan det vara svårt att koncentrera sig fullt ut på träningspasset. Därför erbjuder vi olika material och teknologier i våra fitnesskläder för att hjälpa dig hålla dig torr och sval. Du hittar bland annat fuktavledande Speedwick-teknologi, andningsaktiva meshpaneler och andra svalkande material. Vi vet också att det är viktigt att ha obegränsad rörelsefrihet och har därför designat våra kläder så du kan röra dig fritt utan att oroa dig att kläderna inte håller. Om du gillar högintensiv träning har vi tillverkat Hyperform som är ett kompressionsmaterial som ger extra stöd. Våra tights är designade med extra hög midja och en skyddspanel som täcker svanken och motverkar skav.

Reeboks damträningskläder sätter attityden och känslan

Passformen av våra kläder skiljer sig från figursydd passform, ledig passform, normal passform till mer kroppsnära slim fit. Kläderna är tillverkade i olika material och alla våra bomullskläder är tillverkade i samarbete med Better Cotton Initative som arbetar för en bättre, global bomullproduktion. När du har valt vilken eller vilka av Reeboks träningskläder för damer som passar dig och dina behov kommer du garanterat vara både snyggt och funktionellt klädd. Släng på dig träningskläderna för 24 timmar passerar snabbare än du tror!