alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Fitness & träning · Shorts

 
[60]
1 / 2
Sida:av 2

Reeboks träningsshorts för damer håller dig sval

Ett par träningsshorts för damer är alltid avsvalkande när man tränar intensivt för sitt nya personbästa. Vi vet hur jobbigt det är när shortsen glider upp när man gör knäböj, utfall, marklyft och spurtar, och vi har löst detta genom specialutformade sömmar som håller shortsen på plats så att du kan fokusera på ditt träningspass utan att oroa dig.

Olika modeller av damträningsshorts som passar dina behov

Oavsett om du vill ha ett par kortkorta shorts, hotpants, halvlånga eller mer cykelinspirerade shorts finns garanterat något som passar dig och din smak. Maxa din komfort och rörelsefrihet med ett par damträningsshorts, välj mellan vävt material, blandmaterial, French Terry, trikåmaterial, reflexmaterial eller bomullsmaterial i samarbete med Better Cotton Initiative, som dessutom hjälper till att förbättra bomullsproduktionen och återvunnen polyester för att hushålla med jordens resurser och minska utsläppen. Vi har även använt oss av specialutformade, platta sömmar som hjälper till att minska risken för skav och irritation. Våra specialutformade sömmar hjälper även till att hålla shortsen på plats tillsammans med formade benöppningar, och de finns även i olika modeller, från hög midja till lågt skuren midja. Fastän shorts kan vara avsvalkande vet vi att det kan bli varmt, därför erbjuder vi shorts i fuktavledande material och Speedwick-teknologi som transporterar bort fukt och håller huden torr och sval.

Släng på dig dina träningsshorts och gör ditt nya personbästa

Våra shorts passar bra både för träningspasset likväl som för vardagen. Om du är en person som gillar åtsmitande shorts borde du testa vår tekniska shortsmodell som ger extra stöd till dina muskler i sätet och låren, eller våra dubbelshorts som har en inbyggd, täckande innerbyxa. Annars finns luftigare alternativ i mjukt blandningsmaterial som garanterat ger dig komfort. Släng på dig ett par damträningsshorts tillsammans med ett coolt Reebok linne och försök att slå ditt personbästa.