alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningsskor för Dam

 
[98]
1 / 3
Sida:av 3

Träningsskor för damer som fungerar både för träningspasset och på stan

Vi gillar utmaningar och att se vad våra atleter är i behov av genom att samla på oss atletdata över åren för att kunna erbjuda det bästa för dig. Vi har träningsskor för damer speciellt framtagna för dig som gillar HIIT, tyngdlyftning, löpning, funktionell träning, lågintensivträning, dans eller helt enkelt blandad sport. Oavsett vad dina behov är så har vi gymskor för damer som garanterat hjälper dig att få ett stabilt grepp så att du utan problem kan uppnå ditt nya personbästa.

Reeboks gymskor för damer finns i flera olika material anpassade för dig

Om du är en person som föredrar HIIT kan du till exempel välja skor med ventilerande meshpaneler som hjälper till att hålla dina fötter svala och torra och en sula som är flexibel och greppande. När det kommer till tyngdlyftning är det viktigt att ha en stabil grund om man vill lyfta tunga lyft, och för att få den bästa squatpositionen är det också bra om dina damfitnesskor har en kilklack som kan hjälpa till att stabilisera. Vi har en häldesign med Exoframe-teknologi som hjälper till att underlätta dina knäböj. Om du är en person som gillar dans och vill kunna snurra runt snabbt är vår snurrvänliga pivotplatta att föredra då den underlättar snabba rörelser. Vi har självklart även skor som är mer mångsidiga och som kan användas till flera olika aktiviteter, till exempel hittar du vissa av våra klassiska 80-talsmodeller med en modern twist.

Använd dina Reebok träningsskor för damer från morgon till kväll

Förutom att ett par gymskor för damer kan underlätta dina träningspass fungerar de även bra som en bekväm vardagssko som tillåter dig att gå direkt från jobbet till att träna på ditt personbästa utan att behöva gå hem och byta om. Med ett par träningsskor från Reebok kommer du garanterat ta bekväma steg från morgon till kväll.