Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Träningsskor för Dam

82 Produkter
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK TRÄNINGSSKOR FÖR DAM

Fitness är en tränings- och tävlingsform som innehåller element från bland annat bodybuilding men som fokuserar mer på musklernas utseende än deras storlek. En annan populär träningform är Les Mills. Det är en form av gruppträning med olika program, eller klasser, som är koreograferade i förväg av Les Mills egna koreografer och består av härlig musik och fartfyllda övningar. Men vilken träningsform du än föredrar är det viktigt att hitta rätt skor.

Att tänka på när du väljer träningsskor för dam
  • Vad ska du träna (fitness/bodybuilding, gym, Les Mills)
  • Var ska du träna (inomhus eller utomhus)
  • Hur ofta/intensivt ska du träna

Hos oss hittar du ett brett utbud med snygga och sköna skor för alla fötter och behov. Vi använder förstklassiga material och innovativa teknologier för att du ska få ut mesta möjliga av dina skor och din träning.

Vilka teknologier och material använder vi?

I våra skor finner du vår RopePro-teknologi som ger förstärkning i hålfoten och Kip Klip-teknologi som hjälper dig att glida bättre på väggen när du t.ex. gör push up handstands. Material som vi använder är bland andra CORDURA® och EVA. Det förstnämnda är ett material som är starkare än både bomull och vanlig polyesterfiber och ger en stabil och tålig sko. EVA-materialet är mjukt och stötdämpande och används framför allt i sulorna.

Våra fitness- och träningsskor hjälper dig att prestera på högsta nivå under såväl hårda träningspass som tävlingar. Med ett säkert nedslag och svikt i steget kommer du att klara övningar galant samtidigt som du visar upp en modern och stilfull look. Vi har även skor du kan sätta din personliga prägel på utan extra kostnad.