alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Fitness & träning · Strumpor

 
[41]

Reeboks träningsstrumpor för damer hjälper till att hålla fötterna svala

Att träna utan strumpor i ett par träningsskor ger oftast skav, gör att fötterna halkar runt i skorna och att du svettas mer än om du hade tränat med ett par riktiga träningsstrumpor. Oavsett om du är en person som föredrar nästintill osynliga strumpor, ankelstrumpor, medelhöga strumpor eller höga strumpor så har vi garanterat ett par som passar dig och dina skor. Vill du slänga på dig ett par strumpor med något häftigt grafiskt tryck för att göra din outfit och träning ännu mer uttrycksfull än den redan är, eller vill du hellre ha ett par enkla svarta, gråa eller vita strumpor för att fokusera mer på träningen så hittar du alltid något som passar i vårat sortiment över träningsstrumpor för damer.

Med ett par träningsstrumpor för damer som sitter perfekt blir träningen intensiv

Där finns ingenting som är mer irriterande än en strumpa som fortsätter halka av inne i skon under ett träningspass. Vi har därför kommit med en lösning genom en stabiliserande och stödjande funktionsstickning i hålfoten som ger extra stöd och gör att strumpan sitter säkert på plats. Dessutom har vi meshpaneler som hjälper till att hålla dina fötter torra och svala. Ett lägre skaft på strumporna kan ge mer rörelsefrihet, men ett par medelhöga strumpor kan ge mer stöd. Om du inte tycker om när strumporna syns så finns låga strumpor som ger en minimalistisk känsla och som är osynliga i skon på grund av den låga modellen.

Häftigt designade träningsstrumpor sätter attityden

Förutom att träningsstrumpor har en viktig funktion, kan strumpor även hjälpa till att lägga till attityd i ens outfit. Om du inte vill ha enkla svarta, vita eller gråa strumpor går det bra att välja ett par medelhöga strumpor med häftig design som gör att dina shorts och skor får mer attityd än de redan hade och ger dig en mer personlig stil.