alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Fitness & träning · Tights

 
[301]
Les Mills® Lux Vector Graphic Leggings
Les Mills® Lux Perform Tights
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Tights
Les Mills® Colorblock Leggings
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux High-Waisted Tights
Lux Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Les Mills® Ribbed Short Leggings
Rib High-Rise Leggings
Lux Leggings
Lux Perform Leggings
Lux Vector Leggings
Lux Leggings
Reebok Identity Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Run Essentials Allover Print Leggings
Running Essentials Tights
Workout Ready Mesh Leggings
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Tape Leggings
Tape Leggings
Les Mills® Beyond the Sweat High-Waisted Tights
Doorbuster Reebok Identity Cotton Leggings
Workout Ready Vector Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
WOR Rib High Rise Tight
Workout Ready Basic Capri Tights
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
THE FLINTSTONES TechStyle Lux Bold Tights
Reebok Identity Logo Leggings
Lux Vector Leggings
Reebok Identity Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
S Rib HR Tight
Piping Cotton High-Rise Leggings
Les Mills® Iconic Tights
Workout Ready Mesh Leggings
TS Lux Tight- Jacquard
Les Mills® Lux Bold High-Waisted Printed Tights
1 / 7
Sida:av 7

Reeboks träningstights för damer gör det lättare att leva ett aktivt liv

Personen som sa att träna och äta rätt är en livsstil hade rätt, att springa från ett träningspass till jobbet och tillbaka igen är många människors vardag idag. Om du lever ett aktivt liv så vet du hur högt tempot kan bli och hur stressigt det kan vara att hinna byta om mellan gångerna. Därför är det viktigt med sköna, stilrena och funktionella kläder. Våra träningstights för damer tillåter dig att följa en hälsosam livsstil, samtidigt som du kan spara dyrbar tid.

Damträningstights är inte bara snygga men även funktionella

Våra mångsidiga träningsleggings för damer tillåter dig att välja vad som är viktigt för dig. Om du är en person som gör många golvbaserade övningar så rekommenderas våra damträningstights med extra hög midja, där linningen är utrustad med en bred panel som går upp lite i ryggen vilket skyddar mot slitage och täcker svanken mot skav. För personer som svettas mycket under träningspasset rekommenderas våra tights med ventilerande meshpaneler eller fuktavledande Speedwick-teknologi. Våra tights som har mycket stretch tillåter dig att göra riktigt djupa squats. Vid högintensiv träning rekommenderas HYPERFORM som är ett kompressionsmaterial som ger extra stöd. För att undvika skav och irritation använder vi platta sömmar.

Vilken stil av träningsleggings för damer är din?

Att välja tights kan vara svårt då det finns mängder av olika alternativ och kläder kan ibland vara något man vill välja efter humör. Vi har leggings i flera olika färger och mönster som är simplistiska, retro, matt, vektor-design, klassiska och mycket mer. Matcha dina tights tillsammans med ett coolt Reebok linne och ett par coola sneakers och du är redo att springa från ditt möte till din träning utan att behöva slösa tid på att byta om. Även om du skulle behöva byta om så tar inte ett par tights upp mycket plats i väskan.