alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Fitness & träning · Väskor

 
[142]
1 / 3
Sida:av 3

Få plats med allt I en Reebok gymväska för damer

För att slippa gå hem mellan jobb och träningspass är det bra om man kan få plats med allt i en praktisk och bekväm gymväska för damer. Vi har större ryggsäckar som tillåter dig att få plats med datorn och träningskläderna och även väskor som kan bäras på flera olika sätt för att ge dig mer variation i livet. Använd väskan som en vanlig väska, toteväska eller varför inte en ryggsäck, möjligheterna är oändliga. Att investera i en träningsväska hjälper dig att hålla mer ordning i ditt aktiva liv.

Olika gymväskor för olika behov

Om du är en person som vill kunna ha med dig alla viktiga prylar som nycklar, telefon och plånbok på ditt träningspass finns häftiga och smidiga midjeväskor som håller dina saker på plats under träningspasset. Om du gillar att åka iväg på ett träningsläger eller ha med dig lite fler saker, till exempel tyngder, är en duffelväska att föredra eftersom du får plats med fler saker. Vi har även väskor i olika former, material, färger och mönster som reflekterar din personlighet. Oavsett om du gillar att ha en ryggsäck, axelväska, midjeväska, gympåse, eller annan typ av väska så har vi det under kontroll, det är bara du som måste bestämma vad du föredrar.

Accessoarer sätter ytterligare attityd till din träningsväska

För att hålla mer ordning i din gymväska rekommenderar vi att du köper en av våra necessärer som kan hålla dina duschgrejer samlade. Dessutom har vi en skopåse som hjälper dig skapa ditt eget förvaringssystem i väskan och som räddar den från att bli smutsig. Om du känner dig retro, släng på en midjeväska eller en gympåse och stoppa i alla viktiga grejer, eller var mer futuristisk och kör på en mångsidig väska som tillåter flera bärmöjligheter, valet är ditt.