alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Handskar för Dam

 
[4]

Bättre grepp med Reebok handskar för damer

Där finns inget jobbigare än svettiga handflator som gör det svårt att få ett ordentligt grepp. Dessutom är det ännu värre om gymmet inte tillåter magnesium, lösningen är då att inskaffa ett par handskar för damer som underlättar greppet. Om du vill försöka på dig ditt nya personbästa är det en smart idé att investera i ett par damhandskar. Är du mer intresserad av kampsporter bör du självklart köpa ett par boxningshandskar eller MMA-handskar, beroende på vilken slags träning du är intresserad av. Släng på dina handskar, hoppa in i ringen eller in på gymmet och gör ditt nya personbästa.

Damhandskar som skyddar och underlättar greppet

Ett par damhandskar kan hjälpa till att underlätta greppet, men även skydda händerna från valkar och förhårdnader eller till och med blåsor. Om du är en person som har problem med torra händer eller eksem kan det vara skönt att ha ett par träningshandskar som hjälper till att skydda händerna från att bli ännu mer uttorkade. Våra handskar är vadderade för extra dämpning och har en ventilerande mesh som hjälper till att hålla dina händer svala och torra. Om du är en kampsportsperson så har vi boxningshandskar av hög kvalitet och likaså MMA-handskar. MMA-handskarna är tillverkade med en öppen handflatedesign som tillåter dig att göra olika grepp och övningar.

Funktionella och snygga träningshandskar

Förutom att träningshandskar är funktionella och gör träningen mer bekväm så är de även väldigt snygga och kan få vilken träningslook att se lite hårdare ut än den redan gör. Om du vill investera i ett par boxningshandskar rekommenderar vi att du köper ett par handlindor som hjälper till att stabilisera dina händer ytterligare. Släng in ett boxningspass i din träning och träna bort oönskat fett eller kör ett HIIT-träningspass. Vi vet att du är redo, så kör på!