Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Handskar för Dam

13 Produkter
Storlek
Pris
229 kr - 1,399 kr

REEBOK DAMHANDSKAR

För tuffare träningsformer, såom CrossFit, styrketräning och boxning, är ett par bra handskar en viktig del av utrustningen. Våra handskar för dam hjälper till att skydda dina händer från skav och blåsor och ger stöd och ett fast grepp. Det är dock viktigt att tänka på vilken typ av träning du ska använda handskarna till så att du skaffar dig ett par som hjälper dig under träningen istället för att vara till besvär.

Boxningshandskar

Våra boxningshandskar finns i läder liksom i syntetskinn och har snörning och/eller kardborrband i handleden för en säker passform. Självklart är de även vadderade för att dämpa vid slag och stötar. Vi har även kampsportshandskar med vadderad slagyta som passar för MMA-träning.

CrossFit-handskar

För den här typen av träning har vi handskar i en halkfri och greppande design med ventilerande mesh i handflatan, liksom modeller med dämpande gel i handflatan, ventilerande design och förstärkta med tyg där störst slitage förekommer. De har alla justerbar karborrknäppning i handleden för en perfekt och säker passform.

Träninghandskar

I vårt utbud av träninghandskar hittar du handskar och vantar för såväl utomhusträning som inomhusträning. Våra handskar för utomhusträning är försedda med Speedwick-teknologi som leder bort fukten från huden och håller dig sval och torr. Andra handskar är tillverkade i Thermowarm Deltapeak som är ett skiktat material som fyllts med polyestergarn, vilket ger värme utan att tynga ner. Pekfingret är försett med touchscreen-material så att du enkelt kan svara i telefon utan att behöva ta av dig handskarna. Våra handskar för inomhusträning passar perfekt för tyngdlyftning då de har dämpande silikon i handflatan som skyddar mot skav och blåsor. De har även ventilerande meshpaneler som hjälper till att hålla händerna svala.