alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Hoodies & Sweatshirts

 
[292]
1 / 7
Sida:av 7

Reeboks sweatshirts för damer sätter stilen

Oavsett om du är en person som föredrar klassiska retro sweatshirts för damer eller om du vill ha något mer futuristiskt så har vi coola tjocktröjor som gör att du inte behöver välja mellan stil eller komfort. En sweatshirt är perfekt för dig att dra på dig när du är på väg till träningslokalen, för uppvärmningen eller nedvarvningen. Våra stilrena sweatshirts tillåter dig att använda tröjan till vardags och hjälper dig att spara tid i ditt stressiga liv mellan jobb och träning.

Sweatshirts med skönt material

Vi har sweatshirts för damer i olika material, allt från bomull till mjukt French Terry och fleecematerial. Om du är riktigt frusen bör du testa en av våra tröjor tillverkade i vårt förstklassiga Thermowarm Deltapeak-material, ett lätt och värmande material som framställts med dubbla lager tyg fyllda med polyester. Att vara snäll mot naturen och våra medmänniskor är viktigt för oss, därför har vi ett samarbete tillsammans med Better Cotton Initiative som hjälper till att förbättra den globala bomullsproduktionen. Våra futuristiska tröjor är designade i allt från en asymmetrisk design med nedhasad axelsöm till trekvartsärmar, tunnelkrage eller varför inte pingvinärmar.

Sätt stilen med en skön tjocktröja

Våra sweatshirts är tillverkade med stil som möter komfort. Våra fleecetröjor passar utmärkt när det är kyligt ute men hjälper dig fortfarande att behålla en tidlös look tillsammans med ett par häftiga träningsbyxor, sneakers och en skön tröja. Om du lätt blir överhettad rekommenderar vi våra träningströjor med kortare ärmar och tröjor tillverkade i ett lättare material, perfekt när du inte är säker på om vädret är tillräckligt varmt för endast ett linne. Oavsett om du vill ha en överdimensionerad tröja eller en med bättre passform så finns en tröja för dina behov. Släng på dig tröjan, motivationen och den bästa versionen av dig själv och du är redo att ta över dagen som bara du kan. Släng på dig tröjan och försök dig på ditt nya personbästa!