alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sweatshirts och Huvtröjor för Dam

 
[212]
1 / 5
Sida:av 5

REEBOK HUVTRÖJOR OCH SWEATSHIRTS FÖR DAM

I vår kollektion med huvtröjor och sweatshirts för dam finner du modeller av många olika slag, framtagna för olika ändamål. Våra sweatshirts är framtagna med spjutspetsteknologi och med olika sporter i åtanke för att du ska kunna få ut mesta möjliga av din träning.

Sweatshirts för löpning

Våra långärmade tröjor för löpning till exempel, är framtagna med material som leder bort fukten (svetten) från din kropp och låter den avdunsta utanför kroppen så att du håller dig torr och sval under hela din löpning. De flesta modeller har även reflexddetaljer så att du syns bra både på sena kvällsrundor som under tidig morgonträning, och är även designade för att hålla kylan ute.

Sweatshirts för yoga

Varma och sköna tröjor för uppvärmningen eller för att ta dig till och från träningen med stil.

Sweatshirts för dans

För dig som gillar dansträning har vi snygga huvtröjor i avskuren, vid modell för rörelsefrihet och med extra långa ärmar med låga axelsömmar.

Sweatshirts för träning och fitness

Precis som för Cross training passar våra värmande hoodies för träning och fitness bra till uppvärmning och nedvarvning. Vi har modeller med hellång dragkedja, liksom i pullovermodell, och modeller med Speedwick-teknologi som leder bort fukt och håller kroppen sval och torr.

Sweatshirts i ledig stil

Självklart har vi även snygga sweatshirts och luvtröjor för en ledig och klassisk stil som du kan känna dig avslappnad och sportig i på fritiden. Vi har många olika modeller i olika färger och med både diskreta och mer framträdande tryck för att passa alla stilar och smaker.

Reebok har ett brett utbud av långärmade, varma tröjor för olika träningsformer och behov som är snygga, sköna och moderiktiga för alla smaker. Besök oss och beställ idag!