alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Jackor

 
[61]
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Workout Ready Woven Jacket
OW TW+GR PADDED JACKET
Studio Puffer Jacket
Outerwear Urban Fleece Parka
Jul 1/4 Zip Sweatshirt
Reebok by Pyer Moss Crop Jacket
Reebok by Pyer Moss Windbreaker
Outerwear Shell Performance Jacket
MYT Woven Jacket
Classics Cropped Track Jacket
Classics Archive Anorak Jacket
Running Wind Jacket
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Classics Vector Jacket
Classics Vector Track Jacket
Cardi B Woven Satin Jacket
Classics Back Vector Jacket
Cardi B Woven Satin Jacket
Training Essentials Logo Hoodie
Running Essentials Wind Jacket
DMX Training Hybrid Winter Vest
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Classics Twin Vector Track Jacket
Studio Opaque Woven Jacket
Classics Vector Jacket
DMX Training Hybrid Winter Vest
Classics Vest
Classics Vest
Victoria Beckham Windbreaker
CL F SHERPA VEST
DMX Training Hybrid Winter Jacket
Cardi B Woven Satin Jacket
Classics Archive Anorak Jacket
CL F SHERPA VEST
Classics Archive Zip-Off Jacket
Classics Blazer
United By Fitness Jacket
DMX Hard Shell Mid-Length Jacket
Reebok Classics Natural Dye Crew Jacket
Classics Blazer
Classics Vector Windbreaker
Classics Vector Windbreaker
1 / 2
Sida:av 2

Sköna jackor för damer sätter stilen och behåller värmen

En snygg och skön jacka kan vara svår att hitta, men ge inte upp! Vi har mängder av olika damjackor i olika storlekar, stilar, färger och mönster. Om du är en person som oftast känner dig frusen på morgonen men sedan svettas senare på eftermiddagen har vi jackor för damer som är sydda på ett smart sätt som hjälper till att inte ta upp onödig plats. Vik helt enkelt ihop jackan och gör om den till en gympåse med elastiska bärremmar eller vik in den i en ficka fastsydd på jackan. Släng på dig jackan igen och du är redo för dagen.

Avancerad teknologi i våra damjackor

När man tränar så blir man oftast svettig och då kan det vara skönt att ha en jacka som andas. Våra jackor med meshpaneler och Speedwick-teknologi hjälper jackan att andas och håller dig torr och sval. Jackor för damer kommer i olika material och textiler så det är lättare för dig att välja vad du föredrar. Vi tycker att det är viktigt att vara snäll mot naturen och människorna runt omkring oss, därför är våra bomullsjackor tillverkade i samarbete med Better Cotton Initative som arbetar för en bättre global bomullsproduktion, och vi använder även återvunnen polyester som hjälper oss att spara på jordens resurser.

Sätt stilen med jackor för damer

Huvtröja, lätt jacka med stålkrage, vindjacka, bomberjacka, lång jacka, träningsjacka, löparjacka, listan kan göras lång, men oavsett om du vill ha en värmande men lätt jacka med Thermowarm Deltapeak isolerande material fyllt med polyester eller en lättare lager-på-lager jacka i nylon så finns det något som passar dig och ditt aktiva liv. Att vara stilren och sportig brukade förut vara ett problem men med våra träningskläder och jackor är det lätt att behålla stilen och komforten samtidigt. Släng på en snygg, stilren träningsoverall eller andra fina träningskläder tillsammans med en jacka och du är redo för vardagen och ditt nya personbästa.