alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Jackor för Dam

 
[68]
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK JACKOR FÖR DAM

Under den kallare delen av året är det viktigt att klä sig varmt under utomhusträningen eller löpningen och det finns inget bättre sätt att bekämpa kylan på än med en snygg, skön och funktionell jacka från Reebok. Beroende på träningsform har vi olika modeller med olika egenskaper att erbjuda i vårt breda utbud av damjackor.

JACKOR FÖR LÖPNING:

Våra jackor för löpning är framtagna med material som leder bort fukten (svetten) från din kropp och låter den avdunsta utanför kroppen så att du håller dig torr och sval under hela din löpning. De flesta modeller har även reflexddetaljer så att du syns bra både på sena kvällsrundor som under tidig morgonträning, och är även designade för att hålla kylan ute. Ficka med blixtlås är ett extra plus så att du säkert kan förvara viktiga saker, som till exempel nycklarna.

JACKOR FÖR TRÄNING OCH FITNESS:

Våra jackor för träning och fitness passar bra till uppvärmning och nedvarvning utomhus. Vi har modeller som är vattenavvisande så att vädret inte ska vara något hinder i din träning, liksom tjockare dunfyllda jackor för riktigt kalla träningsdagar.

JACKOR FÖR EN LEDIG STIL:

Självklart har vi även snygga jackor för en ledig och klassisk vardagsstil som du kan känna dig avslappnad och sportig i på fritiden. De hjälper dig att hålla dig varm och skyddar dig från blåst och regn när andan faller på för en runda på stan. Våra modeller består av anoraks, vindjackor och poncholiknande jackor.

Låt inte vädret stå i vägen för din träning, vare sig det gäller en löprunda utomhus eller att ta dig till och från gymmet i regnigt och blåsigt väder. Med våra snygga och värmande damjackor blir träningen till en lek, så ta en titt på vårt breda utbud och hitta favoriten som passar dig bäst.