alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Kepsar

 
[21]
Classics Basketball Hat
Active Foundation Badge Cap
Active Foundation Badge Cap
Foundation Cap
Reebok by Pyer Moss Cap
Reebok by Pyer Moss Cap
Reebok VB Cap
Classics Vector Cap
Classics Vector Cap
Classics Vector Flat Peak Cap
Combat 6 Panel Cap
Human Rights Now! Cap
Active Foundation Badge Cap
Active Foundation Badge Cap
Act Core LL Cap
Active Foundation Badge Cap

Skydda ansiktet mot solen med kepsar för damer

En lång löprunda kan vara skönt tills du kommer hem och inser att du bränt dig i den starka solen. Att använda kepsar för damer är ett billigt och enkelt sätt att skydda sig från solen men även för att slippa ha svetten rinnandes ner i ansiktet. Våra kepsar har inbyggt svettband som samlar upp svetten och gör det lättare för dig när du är ute och springer. Om du är en person med långt hår kan det vara skönt att använda en keps för att slippa få håret i ansiktet. Släng på dig kepsen och ge dig ut för ett härligt träningspass.

Rätt teknologi i våra kepsar för damer underlättar träningspasset

Att svettas under ett träningspass är många gånger härligt, men kan även vara jobbigt om man känner sig överhettad och trött. I våra damkepsar har vi inkluderat meshpaneler eller Speedwick-teknologi vilket hjälper till att hålla dig sval och torr under din tuffa träning. Om du gillar att vara ute och springa tidigt på morgonen eller sent på kvällen finns även kepsar med reflexdetaljer som kommer hjälpa dig att synas. Vi har även olika modeller beroende på vilken stil som känns mer som du, till exempel löparkeps, baseball keps eller platt skärm.

Är du en kepsbärare som är en sportsdiva eller träningsfreak?

Att vara annorlunda är något som är bra och som får oss att sticka ut från mängden, vilket kan hjälpa oss att bli en bra förebild med kloka idéer. Släng på en fin keps och bli sportsdivan som vet vad du tycker och tänker eller släng på en enkel keps som underlättar träningspasset och förvandla dig till träningsfreaket med nytt personbästa. Oavsett vem du är och vad du tycker finns en keps för dig och din personlighet, även om du inte är en sportsdiva eller ett träningsfreak.