alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Kepsar · Löpning

 
[2]

Underlätta löparrundan med en löparkeps för damer

Att ha en ordentlig keps kan underlätta din nästa löparrunda oavsett om det regnar eller om solens strålar skiner starkt. Att springa i regnet kan vara mysigt men även jobbigt när regnet gör det svårt att se, likaså solen som tyvärr även kan riskera att du bränner dig. Därför är en löparkeps för damer en bra investering för att slippa en oönskad bränna och jobbigt regn eller svett i ansiktet. Släng på dig kepsen, trotsa vädret och kör på ditt nya personbästa!

Löparkeps med smart teknologi

Många använder en löparkeps för damer för att slippa ha svetten rinnandes ner i ansiktet, därför kommer de med ett inbyggt svettband som samlar svetten och hindrar den från att störa dig när du är ute på din löparrunda. Vi använder oss av meshpaneler eller en Speedwick-teknologi som hjälper dig att hålla dig sval och torr. Om du gillar att springa tidigt på morgonen eller sent på kvällen kommer några av våra kepsar med reflexdetaljer som gör dig mer synlig i mörkret.

Tips för att underlätta joggingrundan eller löparrundan

Om du springer på en varm sommardag kan det vara skönt att doppa din keps i ett kallt vattenbad så den är ännu svalare när du springer. Om du är en person med långt hår kan kepsen även hjälpa dig att hålla ditt hår på plats från att slippa få det i ansiktet under joggingturen. Oavsett om du är en person som gillar mer retrostil eller en klassisk, enkel stil finns det garanterat en löparkeps för dig som passar din träningsoutfit samtidigt som den hjälper mot regn och sol. Vissa gillar att vända på kepsen i slutet av löparrundan för att ge en lättnadskänsla och motivationen att målet nästan är nått. Släng på dig dina löparkläder och kepsen och försök dig på ditt nya personbästa, kanske kan du lyckas springa det där maratonet som står på din bucketlist?