alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningskläder för Dam

 
[1663]

REEBOK-ARKIVET. ÖPPET UNDER 72 TIMMAR.

Få MINST 30 % RABATT på Reebok-collabs.
Workout Ready Supremium Tee
Lux Leggings
Les Mills® Vector Leggings
Classics Vector Sherpa Hoodie
Quirky T-Shirt
Classics Pants
Reebok Identity Logo Leggings
Studio Recycled Oversize Hoodie
Burnout Tank Top
Lux Perform Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Les Mills® Graphic Tank Top
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Workout Ready Pant Program Leggings
Lux Vector Leggings
Classics Sparkle Crew Sweatshirt
Classics Cotton Long Sleeve T-Shirt
Classics Energy Q4 Velour Pants
Classics Wide-Leg Pants
Les Mills® ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Studio Vector Knit Crew Sweatshirt
Reebok Identity Joggers
Thermowarm+ Graphene Leggings
Vector Fleece Anorak
Classics Oversized Long Zip-Up Hoodie
Workout Ready Mesh Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
Workout Ready Short Sleeve Hoodie
Classics Wide T-Shirt
Lux Perform High-Rise Leggings
DreamBlend Cotton Knit Pants
Reebok Identity Crew Sweatshirt
Classics Fitted T-Shirt
Lux 3/4 Leggings
Running Vector Leggings
Reebok Identity T-Shirt
Studio Recycled Oversize Hoodie
Reebok Identity Joggers
Lux High-Waisted Tights
Classics Graphic T-Shirt
Studio Recycled Oversize Hoodie
Lux High-Waisted Tights
Victoria Beckham Seamless Leggings

Snygga, bekväma och smarta damkläder

Att både klä sig med stil men samtidigt vara bekväm kan vara svårt, därför har vi valt att samla mängder av olika damkläder så att det finns något som passar dig. Det finns en sak som vi alla har gemensamt och det är att ett dygn har 24 timmar, dock känns dagarna ibland mycket kortare eftersom ett aktivt liv många gånger innebär högt tempo då träningspasset ska hinnas med mellan jobb eller skola. Med våra damkläder är det lättare att fortfarande se stilren ut på jobbet eller skolan samtidigt som du är redo för ett hårt träningspass.

Kläder för damer underlättar ett hårt träningspass

För många kvinnor är det viktigt att ha kläder som är anpassade för den kvinnliga kroppen för att undvika smärta, skav och irritationer. Några av våra tights är tillverkade med en högre midja för att ge bättre support för svanken tillsammans med platta sömmar som inte skaver mot kroppen. Dessutom är våra kläder tillverkade med meshpaneler eller Speedwick-teknologi som hjälper till att transportera bort fukt och håller din kropp sval. Våra sportbehåar ger bra stöd när du springer ärenden eller kör ett hårt träningspass och känns som en andra hud för att ge dig den komfort du behöver.

Reeboks kläder för damer sätter stilen

Om du vill slippa behöva matcha och mixa olika kläder så passar våra träningsoveraller perfekt för dig. Om du däremot gillar att vara din egen personliga stylist finns mängder av olika Reebok damkläder som kan blandas och mixas för att skapa den där personliga, avslappnade men samtidigt coola och bekväma stilen. Med ett par bekväma tights, sportbehå med bra stöd, ett linne i återvunnen polyester eller ekologiskt bomullmaterial, skön huvtröja, coola skor, keps och en snygg jacka är du redo för både ditt träningspass såväl som vardagen. Eller gör precis som du själv vill och skapa något unikt med de olika stilarna!