alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Träningskläder för Dam

 
[1851]

SKÄM BORT DIG SJÄLV

Sommaren är på intåg. Gör dig själv en tjänst och skaffa det du behöver redan nu.
Les Mills® Graphic Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Lux High-Waisted Tights
Burnout Tank Top
Les Mills® Oversized Graphic T-Shirt
Workout Ready Poly Shorts
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Burnout Tank Top
Training Essentials Graphic Tank Top
Lux Perform Leggings
Shiny Yoga Pose Scribble High-Rise Leggings
United By Fitness Perforated Tank Top
Reebok Lux Strappy Sports Bra
Workout Ready Pant Program High Rise Leggings
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Classics Fitted T-Shirt
Classics Natural Dye Sweatshirt
THE FLINTSTONES Short Leggings
CL WDE FT WIDE-LEG PANT
ACTIVCHILL+DREAMBLEND T-Shirt
Reebok Maternity Tank Top
Lux Leggings
Lux Leggings
Les Mills® Crop T-Shirt
ACTIVCHILL+DREAMBLEND Tank Top
Lux High-Waisted Colorblock Tights
Reebok Identity French Terry Shorts
Reebok Identity Zip-Up Hoodie
Workout Ready Mesh Back Tank Top
Lux High-Waisted Tights
Lux Bold Camo Print Tights
Workout Ready Mesh Back Tank Top
Workout Ready Baseball T-Shirt
Lux Vector Leggings
S Rib HR Tight
Quirky T-Shirt
Training Essentials Graphic Tank Top
Running Two-in-One Shorts
Reebok Identity Fitted Logo Shorts
Reebok Identity T-Shirt
Studio Layered Bra Top
Maternity Legging Shorts
Lux High-Waisted Tights (plusstorlek)

Snygga, bekväma och smarta damkläder

Att både klä sig med stil men samtidigt vara bekväm kan vara svårt, därför har vi valt att samla mängder av olika damkläder så att det finns något som passar dig. Det finns en sak som vi alla har gemensamt och det är att ett dygn har 24 timmar, dock känns dagarna ibland mycket kortare eftersom ett aktivt liv många gånger innebär högt tempo då träningspasset ska hinnas med mellan jobb eller skola. Med våra damkläder är det lättare att fortfarande se stilren ut på jobbet eller skolan samtidigt som du är redo för ett hårt träningspass.

Kläder för damer underlättar ett hårt träningspass

För många kvinnor är det viktigt att ha kläder som är anpassade för den kvinnliga kroppen för att undvika smärta, skav och irritationer. Några av våra tights är tillverkade med en högre midja för att ge bättre support för svanken tillsammans med platta sömmar som inte skaver mot kroppen. Dessutom är våra kläder tillverkade med meshpaneler eller Speedwick-teknologi som hjälper till att transportera bort fukt och håller din kropp sval. Våra sportbehåar ger bra stöd när du springer ärenden eller kör ett hårt träningspass och känns som en andra hud för att ge dig den komfort du behöver.

Reeboks kläder för damer sätter stilen

Om du vill slippa behöva matcha och mixa olika kläder så passar våra träningsoveraller perfekt för dig. Om du däremot gillar att vara din egen personliga stylist finns mängder av olika Reebok damkläder som kan blandas och mixas för att skapa den där personliga, avslappnade men samtidigt coola och bekväma stilen. Med ett par bekväma tights, sportbehå med bra stöd, ett linne i återvunnen polyester eller ekologiskt bomullmaterial, skön huvtröja, coola skor, keps och en snygg jacka är du redo för både ditt träningspass såväl som vardagen. Eller gör precis som du själv vill och skapa något unikt med de olika stilarna!