Icons/Social/GoogleCreated with Sketch.
Gratis leverans av beställningar över 500 SEK

Träningskläder för Dam

9 Produkter

REEBOK DAMKLÄDER

Reebok är ett engelskt sportklädesföretag som grundades i slutet av 1890-talet och som än idag levererar produkter för dam som är både trendiga för en urban, snygg stil och bekväma för att klara träningspasset galant. 2005 köptes företaget av adidas och fortsätter att skapa moderiktiga och funktionella kläder.

Vad består våra kollektioner med damkläder av?
  • Byxor, shorts, tights
  • Tröjor, t-shirt, linnen, jackor
  • Behåar
  • Träningsoveraller

I våra olika kollektioner hittar du dammode för alla tillfällen och stilar. Byxor, shorts, jackor, tröjor, linnen och mer som är designade för att vara både stilfulla och praktiska för att ge bästa möjliga resultat under träningen och som du även kan glänsa i på lediga stunder. Våra damkläder har tagits fram i material med spjutspetsteknologi för att boosta din träning. Många av våra kläder är till exempel vindavvisande och fuktavvisande för att kunna användas under hårda träningspass i blåst och regn så att du kan få ut mest möjliga av din träning, oavsett väder. Hos Reebok finner du kläderna som skyddar dig mot blåst och regn och gör träningen till en lek. Våra löpartröjor är framtagna med vår Speedwick-teknik som leder bort fukten från kroppen och håller dig torr och sval under hela löpningen. Många av våra shorts är gjorda i spänstigt material med fyrvägsstretch som passar perfekt för smidighetsövningar och konditionsträning.

Då olika sporter har olika förutsättningar har vi tagit fram kläder med olika specifika träningsformer i åtanke. På så sätt slipper du störas av kläder som inte sitter som de ska och istället fokusera på träningen, så ta en titt på våra olika kläder och hitta plaggen som bäst passar dina behov.