alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Klänningar

 
[15]

Var sportig i klänningar för damer

Ta fram din feminina sida och klä dig i någon av våra snygga och sportiga klänningar speciellt framtagna för ditt hårda träningspass. Gillar du basket eller tennis och avundas de snygga, bekväma och sportiga klänningarna som spelarna klär sig i? Nu är det din tur att slänga på dig en snygg klänning och köra hårt på nästa träningspass. Vi har även sköna klänningar för damer som är perfekta för lata dagar, så som en klänning i mjukt material och med en skön huva. Släng på dig klänningen och visa din feminina sida i stil som möter komfort.

Damklänningar speciellt tillverkade för träningspasset och vardagen

Våra klänningar är tillverkade i olika material, storlekar och färger. Vi har klänningar i jacquard-material, slätvävt tyg och olika blandmaterial som gör klänningen bekväm och unik och som hjälper dig att hålla dig sval under träningspasset. Några av våra tennisinspirerade klänningar kommer med justerbar midja som gör att du kan anpassa klänningen efter dina önskemål, bestäm om du vill ha en högt skuren halsringning, v-ringad eller hög, rund halsringning samt om klänningen ska vara kortare eller längre, figursydd eller överdimensionerad. Alternativen är många och det är bara du som kan bestämma vilken klänning som passar dig.

Sätt stilen med klänningar för damer

Att sätta stilen blir inte svårt med en sportig men snygg klänning. Klänningar hör inte bara hemma på festen eller till vardagen men även i träningslokalen. Byt ut shortsen och linnet till en skön och luftig klänning, och välj om du föredrar ärmar eller ärmlösa klänningar, klänningar i en härlig färgstark färg eller mer enkla färger. När du bestämt dig vilken klänning som får dig att känna dig stark och stolt, släng på ett par knähöga strumpor tillsammans med ett par snygga sneakers och en härlig tjocktröja och gör dig redo för nästa träningspass och ditt nya personbästa i din starka och feminina stil.