alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Komfort

 
[26]

Sköna promenadskor för damer som hjälper dig balansera din hälsa

För att behålla en god hjärthälsa och minska risken för hjärtsjukdomar rekommenderas att man går 15 000 steg per dag, vilket kan vara svårt att få in i en vardag där tid inte riktigt finns. Om du däremot tränar vid sidan om bör du inte oroa dig allt för mycket. Med våra sköna promenadskor för damer underlättas promenaderna och gör det mer bekvämt att vara ute i den friska luften. Släng på dig dina favoritskor och förbered dig för en lång och skön promenad.

Teknologin som gör promenadskorna bekväma

Det är viktigt att ett par promenadskor är bekväma att gå i eftersom en längre promenad kan vara allt från någon timme till flera timmar. Vi använder oss bland annat av DMX-teknologi, en smart sula som dämpar stötar genom att förflytta luften mellan hälen och tårna när du rör dig. Om du är en person som inte gillar snörning så har vi slip-on skor som omsluter din fot som en strumpa. För att ge en skön fotbädd kommer några av våra skor med en stötdämpande Memory Tech-material. Vi använder även ventilerande mesh för vissa av skorna som hjälper till att hålla dina fötter torra och svala.

Promenadskorna som håller stilen samtidigt som komforten

Förutom att våra skor ger en snygg och avslappnad look så hjälper de garanterat dig att vara bekväm genom hela dagen då vi har valt att använda teknologi som hjälper till att dämpa oönskade stötar. Vi vet att det kan vara svårt att hinna med att promenera 15 000 steg per dag, men om det är möjligt så försök stå upp så mycket som möjligt eftersom även det hjälper för en bättre hjärthälsa. Matcha dina sköna promenadskor tillsammans med en bekväm outfit, kanske sköna tights tillsammans med ett skönt linne och huvtröja och ta dina första steg mot en bättre hälsa.