alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Dam · LegacyLifter

 
[5]

Det är svårt att hitta skor som är mer stabila än Reebok Legacy Lifter-kollektionen för damer

Om du letar efter en skön sko som ventilerar bra och samtidigt ger en stadig grund att stå på så har du hittat rätt. Reebok Legacy Lifter-kollektionen för damer är otroligt bra när du lyfter tunga vikter på gymmet eftersom de är så stabila. Undersidan av skon får en perfekt kontakt med golvet när du tränar. Skorna är byggda med en kilklack på 1,9 centimeter som är extra bra när man övar på djupa knäböj. Hälen har en smart Exoframe-teknologi och mellansulan har ett hälparti i TPU-material som gör skon mer stabil och den yttre sulan är tillverkad i hållbart gummi som greppar underlaget på ett effektivt sätt.

Dam Reebok Legacy Lifter-skor är ett otroligt bra val för högintensiv träning

Om du tycker om att träna hårt och ofta så är det väldigt viktigt att ha ett par bra och hållbara skor, speciellt om du gillar mångsidiga och varierande träningsformer. Dam Reebok Legacy Lifter är speciellt framtagna för att lyfta tungt, och eftersom de är så stabila är de ett mycket bra val för de som spenderar mycket tid på gymmet. Med de här skorna kan du lyfta tyngre än någonsin förut! Dessutom är de designade med en kilklack vilket gör de väldigt bra att träna squats i.

Till Reebok-skorna kan du införskaffa matchande kläder och tillbehör

Det är rekommenderat att matcha dessa skor för högintensiv träning med fuktavledande plagg som tål tuffa tag. Reebok har många olika t-shirts och linnen som alla funkar väldigt bra för träningspasset. Dessutom finns det ett stort utbud av snygga tights, leggings och shorts, som är gjorda i material som leder bort svett och har stor rörelsefrihet så att du ska kunna prestera och slå dina personliga rekord.