alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Linnen

 
[194]
1 / 5
Sida:av 5

Dessa sköna linnen för damer tar dig till nästa nivå på gymmet

Förbered dig för ditt tuffa träningspass med ett par snygga linnen för damer. Reebok har lediga linnen för varierande träningsformer, och med en enkel, rund halsringning och brottarrygg kan du röra dig utan hinder. Tyget består av trikåmaterial av polyester och viskos, och våra linnen är gjorda med en Speedwick-teknologi som gör att fukt minimeras och huden förblir torr. I ryggen finns också ventilerande mesh som låter huden andas. Det viktigaste är att du känner dig bekväm när du tränar, och det kommer du att göra med ett linne i ledig passform i skönt Supremium-material. SmartVent-garn är ett material som reagerar på svett och som ger mer och mer ventilation ju varmare du blir. Med andra ord så är dessa linnen perfekta för den mångsidiga atleten.

Få upp pulsen med dessa damlinnen som du kan röra dig obehindrat i

Bekväma träningskläder är oerhört viktigt för att du ska kunna få ut så mycket som möjligt av ditt träningspass. Reeboks damlinnen är unikt tillverkade för svettiga löprundor och tuffa pass på gymmet. Ett lätt och kroppsnära linne håller dig sval tack vare smarta tekniker och ventilerande material. Oavsett om du ska träna konditionen utomhus eller lyfta vikter på gymmet så är ett linne från Reebok ett mycket bra val. Designerna är gjorda för att du ska kunna röra på dig obehindrat, och de finns i flera olika färger så att alla ska kunna hitta sin stil.

När du tränar intensivt behövs tights och sportbehåar som kompletterar din look

Med ett par snygga tights och en bekväm sportbehå blir din outfit komplett. I Reeboks utbud hittar du tights med en perfekt och smickrande passform. Här finns också sportbehåar som ger ultimat stöd när du rör dig snabbt, och de här plaggen är perfekta för de som tycker om att träna intensivt och ofta.