alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Linnen för Dam

 
[119]
1 / 3
Sida:av 3

REEBOK LINNEN FÖR DAM

Linnen är ett populärt och mångsidigt plagg som kan användas både på gymmet, hemma under lediga stunder eller på stan med vännerna. Våra linnen för dam är designade med den senaste teknologin för att hjälpa dig under träningspasset så att du kan koncentrera dig på dina övningar utan att störas av osköna eller klibbiga kläder.

Egenskaper:
  • Speedwick: Speedwick-teknologi som leder bort fukten från huden och håller dig torr och sval under hela träningspasset.
  • ActivChill: ActivChill är en annan av Reeboks patenterade teknologier som hjälper dig att hålla dig sval tack vare att tyget är vävt med en annorlunda process så att oregelbundet formade "femhörniga fibrer" motverkar den vanliga tätheten som brukar stän
  • Mesh: Ett tyg med tätt placerade hål som ger extra luftcirkulation.
Platta sömmar: Undviker skav

Våra linnen för dam passar utmärkt för såväl löpning och träning som till dansträning och yoga. Vi har lediga modeller för större rörelsefrihet, liksom mer kroppsnära stilar om du inte gillar löst hängande tyg. Våra linnen med brottarrygg ger en riktigt härlig träningskänsla och är snygga för att visa upp vältränade axlar och rygg, medan mer täckande modeller kan vara sköna under löprundan eller utomhusträningen.

Ledig stil

Vi har även linnen som är designade för en snygg och modern stadslook. Under varma sommardagar finns det inget skönare än ett svalkande linne, och om det dessutom är både trendigt och iögonfallande kan det väl knappast bli bättre.

Besök vår butik idag och välj och vraka bland våra snygga modeller i olika färger och hitta linnet som passar din stil och dina behov bäst.