alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Nano 9 Cross Training skor för kvinnor

 
[1]
Storlek
kollektion
Pris
1,399 kr - 1,399 kr
1399

Reebok Nano 9 damkollektion är tillverkad med avancerade tekniker

Reebok Nano 9 damkollektion är en otroligt avancerad sko framtagen av de som själva tränar, både amatörer och vana atleter, och den är utvecklad specifikt för högintensiv träning. Den tekniska skon har en stadig sula och skön stötdämpning. Övre delen på skon är gjord i Flexweave-material som gör att skorna är väldigt stretchiga och smiter åt på ett bra sätt. Du får med andra ord ett väldigt bra stöd i skorna samtidigt som ett lågt skaft ökar rörelsefriheten, och på fotryggen finns en lätt förstärkning utan sömmar. Dessutom är Reebok Nano 9 byggda med en smart NanoShell-teknologi som ger ett bra skydd till mellansulan så att den inte slits onödigt mycket. Du får även ett bra stöd när du lyfter tungt.

Workout Nano 9 dam är ett väldigt bra val för dig som tränar hårt

När du tränar hårt behöver du ofta ett par bra skor som är anpassade för högintensiv träning. Workout Nano 9 för damer är perfekta för just detta då de skyddar fötterna samtidigt som de är flexibla att röra sig i. De är därför lämpliga att träna löpning i och de är även väldigt bra att ha när du lyfter tunga vikter. Skorna är dessutom väldigt snygga och finns i många olika färger. Du kan därför vara säker på att du hittar ditt favoritpar i det här stora utbudet.

Reebok har många fler plagg som är anpassade för workout

Du kan till exempel välja mellan flera olika modeller av snygga t-shirts och linnen som är gjorda i fuktavledande material. Eller varför inte ett par rörelsevänliga tights eller shorts som är tillverkade för högintensiv träning. En Reebok hoodie värmer skönt när du värmer upp inför ditt tuffa träningspass, och dessa plagg kommer matcha dina skor så du får en fulländad och proffsig träningslook.