alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Nano X cross training skor för kvinnor

 
[13]

Reebok Nano X för dam är för dig som inte bara kan hålla dig till en bana. Upptäck mångsidiga träningsskor som funkar lika bra för både träning och löpning.

Träning på dina villkor

Din kropp är mångsidig, därför behöver du skor som är lika mångsidiga. Med Reebok Nano X för dam är du lika redo för löpning som för träning på gymmet, så att du kan träna precis det som passar dig, när det passar dig. Upplev träningsskor som inte begränsar dig utan i stället låter dig prestera oavsett vilken träningsform du är sugen på för dagen. Vill du ta en löprunda på lunchen? Inga problem! Ett intensivt pass på gymmet efter jobbet? Absolut! Välj Nano X för dam så slipper du välja.

Gymmet, löpbanan, överallt

Visst är det skönt när man kan variera sin träning? Med Nano X för dam får du maximal frihet och flexibilitet som är svår att få nog av. Skapade för dig som gillar att blanda olika träningsformer. Ibland löpning, andra gånger styrketräning eller kanske HIIT på gymmet. Ja, vad du än känner för att fylla ditt träningsschema med för dagen så kan Reebok Nano X för dam hänga med. Upptäck träningsskor som är anpassade för variation och låt aldrig träningen bli monoton igen!

Design och stil

Du vill inte bara känna dig bra när du tränar, du vill se bra ut också. Reebok Nano X för dam kommer i en mängd olika designs och färger så att du kan hitta precis rätt stil för dig. Med detaljerna i fokus kan du mixa och matcha med dina träningskläder. Självklart är Nano X för dam utrustade med den senaste teknologin som låter dig prestera oavsett träningsform. Stabiliteten är med dig både på löpbanan och gymmet, medan svetten hålls borta med designs och material som låter foten andas. Låt Reebok göra förarbetet så att du kan fokusera på träningen!