alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 60 DAGAR

Dam · Röd · Shorts

 
[8]

Röda shorts för damer tillverkade med smarta material som leder bort fukt

När du tränar intensivt vill du ha ett par shorts som ventilerar bra och som tillåter obegränsade rörelser. Röda shorts för damer är gjorda i mesh av nylon och spandex och är därför mycket bekväma. Det är en teknisk modell som är gjord med Speedwick-teknologi som leder bort fukt och håller huden torr, så med dessa shorts kan du lita på att du håller dig sval, även när du tränar hårt. Passformen är designad för aktiviteter med hög puls så därför kan du röra dig maximalt i dessa shorts. De har en linning som är elastisk och försedd med texturerad designe.

Ett par bekväma röda shorts för damer är ett väldigt bra val för dig som tränar ofta och intensivt

Det viktigaste när man tränar är att kläderna sitter bra, men att de samtidigt tillåter obegränsad rörelsefrihet. Röda damshorts är anpassade för att ge bra komfort när du tränar hårt. De är speciellt framtagna för dig som gillar högintensiv träning. Om du är van vid traditionella shorts kommer du garanterat att märka av skillnaden eftersom du kommer kunna röra dig mycket mer fritt. Dessa kortbyxor är också väldigt snygga så du slipper välja mellan stil och komfort.

Matcha de snygga röda shortsen för damer med andra plagg för tuff träning från Reebok

Att investera i ett par röda shorts är en bra början, men för överkroppen behövs också fuktavledande plagg som du kan röra dig i. Reebok har många snygga linnen och t-shirts som också är anpassade för högintensiv träning. Glöm inte heller skorna, välj mellan olika modeller som alla är gjorda för både löpning och tunga lyft. Reeboks skor har bra stötdämpning och är säkra att träna i, och med ett linne och skor blir din outfit för träningspasset komplett.