alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsspritearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandfilterhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Ryggsäckar

 
[32]
Active Core Backpack Medium
Active Core Backpack Medium
Active Core Large Logo Backpack
MYT Backpack
Active Core Graphic Backpack Medium
MYT Backpack
Active Core Large Logo Backpack
Classics Foundation Backpack
Training Essentials Backpack Medium
Classics Foundation Backpack
Workout Ready Graphic Backpack
Victoria Beckham Backpack
Act Core LL Graphic Backpack
Act Core LL Graphic Backpack
Classics Leather Bag
Active Core Graphic Backpack Medium
Classics Leather Bag
Modern Safari Backpack
Classics Supporter Backpack
Tech Backpack
MYT Backpack
Workout Ready Active Graphic Backpack
Pinnacle Bag
Active Core Backpack Medium
MYT Backpack
VB Backpack
VB Mini Backpack

En damryggsäck är ett väldigt smart val för dig som lever aktivt

När du har mycket packning eller ska ut på äventyr behöver du en stor och rymlig damryggsäck. En rejäl variant med dubbelt blixtlås gör att den är extra slitstark, och det finns små fickor med blixtlås så du ska kunna organisera din packning på ett bra sätt. Ryggsäcken har förstärkta axelremmar och är gjord i slätvävt tyg i polyester. Det finns också designer som är bra för vardagsbruk. När du endast behöver bära på en liten packning så är en miniryggsäck det rätta valet, och en sån ryggsäck är stilren och trendig. Om du istället behöver en funktionell ryggsäck kan du välja en med många funktioner. Dessa ryggsäckar har hållare för din yogamatta, och ett fack för skorna, och justerbara, vadderade axelremmar gör väskorna lätta att anpassa efter din kropp. Tyget ventilerar bra så du ska kunna bära dina träningskläder efter du har tränat.

Reebok har många snygga och funktionella ryggsäckar för damer

Oavsett vad du ska bära på så är en ryggsäck det absolut bästa och säkraste sättet att bära din packning. Du kommer märka en enorm skillnad från vanliga väskor eftersom en ryggsäck är mycket mer bekvämt för ryggen. Reebok har många damryggsäckar att välja på. Beroende på vad du ska göra under dagen kan du hitta rätt val i det här utbudet. En stor och rejäl ryggsäck rymmer allt du behöver för en utflykt eller när du bara har mycket packning. Du kan också välja en snygg miniryggsäck, eller varför inte en med många funktioner som hållare för yogamattan och vattenflaskan.

Du kan matcha ryggsäcken med snygga hoodies och jackor från Reebok

Reeboks ryggsäckar passar väldigt bra till resten av Reeboks utbud för aktiva atleter. Välj mellan vindjackor som står emot hård blåst eller värmande hoodies. Dessa plagg är perfekta för dig som älskar friluftslivet och en aktiv livsstil.