alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Tofflor för Dam

 
[20]

Var bekväm i ett par tofflor för damer

Att äga ett par damtofflor kan hjälpa till att underlätta vardagen, speciellt om du någon gång har behövt springa ut snabbt för att hämta något och du har insett att du endast äger sneakers som kräver att du måste sätta på skorna ordentligt innan du kan ge dig ut. Ett par tofflor för damer hjälper till att spara tid och energi när du behöver gå ut snabbt, vissa säger att man aldrig bör använda strumpor i öppna skor, men vi har sett kändisar använda strumpor i sandaler och de har verkligen skapat en ny, trendig look som många valt att kopiera. Så släng på ett par sköna tofflor, med eller utan strumpor, och spring ut och gör dina ärenden.

Teknologin i damtofflor som får dina fötter att slappna av

Förutom att använda ett par damtofflor när man behöver utföra snabba ärenden så passar de självklart utmärkt när du ska gå till stranden eller när du spenderar tid vid poolerna. Våra tofflor är slip on-modeller vilket betyder att de är enkla att ta av och på, dessutom är de tillverkade i vattentåligt material som snabbtorkar när de blir blöta. Vi har även använt oss av EVA-material så dina fötter kan vara så bekväma som möjligt i badtofflan och undvika onödiga stötar.

De praktiska damtofflorna

Som du redan har förstått så går tofflorna bra att använda till stranden, poolen, för snabba ärenden, men det är inte allt. Tofflorna har kommit tillbaka och blivit en modetrend som går bra att mixa med andra coola kläder för att skapa en mer sportig retro-look. Välj om du vill ha en mer färgstark eller avskalad färg och mixa tillsammans med till exempel ett par shorts, ett coolt linne och en snygg keps och du är redo att ta dig an dagens nya utmaningar.