alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube
Hoppa till huvudinnehåll

Dam · Shorts

 
[115]
Classics Classics 90sClassics Classics 90s

Classics 90s

Classics

1 / 3
Sida:av 3

Skapa dig en stark träningsrutin med shorts för damer

Med shorts för damer blir du redo att tackla dig in på den nya arena som är vårkanten med nya ultimata träningsformer. Men om du ska förbättra din träning och verkligen bygga in en långsiktig träningsrutin för att ta hand om dig själv är det naturligtvis viktigt med bra utrustning. Denna utrustning kan du hitta hos Reebok som levererar kvalitetstestade plagg som inte bara är praktiska, men som du känner dig bekväm i även under de tuffaste av träningspass. Damshorts kommer dessutom i en mängd olika alternativ av färger och stilar så du lättare kan hitta ett plagg som passar just dina behov och din stil.

Shorties och damshorts för din träning

Shorties från Reebok passar till de längre löpningsstunderna när du vill ha något som inte sitter löst men som är praktiskt och bekvämt oavsett ditt sätt att springa. Det du behöver är det bästa av två världar vad gäller praktiskt plagg och bekvämlighet med stil vilket är målet med dessa plagg. Les Mills variant på vanliga träningsshorts finns också bland dessa alternativ och dessa passar utmärkt såväl inomhus som utomhus. Om du till exempel kör ett extra långt pass på gymmet passar dessa damshorts utmärkt till det ändamålet, likväl om du kör en 60 minuters löptur utomhus.

Reeboks damshortskollektion kan du alltid kombinera med annat från Reebok

Till dina shorts kan ett passande komplement vara att införskaffa en Les Mills tank top. Denna luftiga tank top duger utmärkt till de varmare miljöerna som ett litet mindre gym där det oftast blir väldigt kvavt med mycket människor, och du vill ha på dig ett plagg som luftar mer och är bekväm att ha på sig under hela träningspasset. Detta gör att du håller kroppstemperaturen nere och kan fokusera på att prestera till max under ditt träningspass.