alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube

Shorts för Dam

 
[79]
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK SHORTS FÖR DAM

Ett par bra shorts är ett måste i din träningsgarderob. På Reebok har vi ett stort utbud av shorts i olika modeller och stilar för alla tänkbara ändamål, från löparshorts till simshorts. Nedan listar vi de färmsta egenskaperna för varje typ av shorts så att du kan välja rätt beorende på dina behov och din stil.

Löparshorts

Våra löparhorts är utrustade med Speedwick-teknologi som leder bort fukt från kroppen och håller dig torr och sval under hela löparrundan. De har även innerbyxa och invändig ficka för t.ex. nycklar. För perfekt passform är de försedda med dragsko i midjan.

Shorts för Cross training

För de som tränar Cross training har vi speciellt framtagna modeller i rörelsefrämjande skärning med stretch. Shortsen har även invändig dragsko i midjan för perfekt passform.

Träningsshorts

För att hjälpa dig under träningen har våra träningsshorts en rörelsevänlig passform med sprund i sidorna, Speedwick-teknologi som leder bort fukten från kroppen och dragsko i midjan för perfekt passform. Vi har även modeller med en åtsmitande kompressionsbyxa närmast kroppen och ett par kortare yttershorts. De här modellerna passar lika bra för vanlig gymträning som för combat- eller Les Mills-träning.

Vardagsshorts

Är du ingen träningsfantast men gillar en sportig och ledig stil är våra shorts från Classics-kollektionen det perfekta valet för dig. Snygga, moderiktiga shorts i en ledig stil som du kan glänsa i såväl på väg till stranden som på stan med vännerna.

I vårt utbud av shorts för dam finner du många olika modeller i alla tänkbara färger. Ta en titt och och hitta favoriterna att glänsa i under träningspasset, löprundan eller på gymmet.