alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-delivery-cashusp-delivery-delayusp-delivery-eveningusp-delivery-same-dayusp-delivery-storeusp-deliveryusp-exchangeusp-free-returnsusp-gift-cardusp-klarnausp-salearrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexternal-linkfilterfullscreenhamburgerhd-filledhd-outlinehide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-outlinepin-smallpinplay-filledplay-outlineplusprofilereloadsd-filledsd-outlinesearchsharesound-off-filledsound-off-outlinesound-on-filledsound-on-outlinesubtitles-cc-filledsubtitles-cc-outlinesubtitles-filledsubtitles-outlinewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessengerpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Sportbehåar för Dam

 
[174]
1 / 4
Sida:av 4

Träna i en snygg sportbehå

Att använda en sportbehå är inte bara snyggt men fungerar även som ett stöd som hjälper till att hålla bysten på plats under såväl låg- som högintensiva träningspass. Det bästa med en träningsbehå är att det går bra att använda under ett linne, men även som det är på egen hand tillsammans med ett par byxor, tights eller shorts. Våra sportbehåar är tillverkade för att ge dig det stöd och support du behöver under hela träningspasset.

Teknologin i våra sportbehåar

Våra sportbehåar är tillverkade i olika material för att ge dig det stöd du behöver. Vi har bland annat använt oss av ventilerande meshpaneler och Speedwick-teknologi som hjälper dig att hålla dig torr och sval under hela träningspasset. Vi har även behåar med Motion Sense-teknologi som ändrar sig efter styrkan i dina rörelser. När du hoppar eller springer blir materialet hårdare och ger mer support och när du saktar ner mjuknar det. Vi vill att en sportbehå ska kännas som en andra hud och som tillåter dig att göra de rörelser du vill göra för att göra ditt träningspass det bästa.

En sportbehå sätter stilen

Det bästa med sportbehåar är att du inte längre behöver välja mellan funktion och stil. En sportbehå fungerar som ett klädesplagg om du vill eller under ett linne eller tröja. Det finns mängder av olika modeller så du enkelt kan välja vilken stil som är din. Dessutom är kuporna urtagbara om du önskar att träna utan. En träningsbehå fungerar till allt och det är därför endast du som kan bestämma vart du vill ta din stil. Det bästa är om du precis som vi bryr dig om jordens resurser finns behåar tillverkade i återvunnen polyester. Släng på dig en stödjande och snygg behå och gör dig redo för ditt nya personbästa!