alert-erroralert-infoalert-successalert-warningarrow-left-longbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclosecross-smalldropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictwittervkwhatsappyahooyoutube
GRATIS LEVERANS ÖVER SEK250 OCH RETUR INOM 100 DAGAR

Sportbehåar för Dam

 
[150]
1 / 4
Sida:av 4

REEBOK TRÄNINGSBEHÅAR FÖR DAM

En bra sportbehå som ger stöd är A och O under träningen för att du ska kunna känna dig bekväm och med lätthet kunna utföra alla övningar, varje sig det gäller löpning, gymträning, yoga eller intensiva konditionspass och cirkelträningar.

Att tänka på
  • Välj en sportbehå i Ett material som transporterar bort svetten så att du slipper känna dig svettig och blöt under och mellan brösten.
  • Band som korsas bak, eller åtminstone inte går rakt ned över skulderbladen, gör att de inte är i vägen vid till exempel situps och ger en stadigare känsla
  • Vadderade och justerbara axelband gör sportbehån extra bekväm och du slipper skavsår.
PureMove-behåar

Vårt allra senaste tillskott till vårt utbud av träningsbehåar är PureMove-serien med den innovativa Motion Sense-teknologin. Det är ett speciellt material som används i hela axelbanden och brottarryggen på behån, och även sträcker sig in under armarna (i princip överallt utom i den formpressade kupan och bandet under bysten). Tack vare det här materialet behövs inga byglar, spännen eller andra obekväma egenskaper som irriterar när du tränar, utan du kan helt och hållet fokusera på din träning för att uppnå maximalt resultat.

Modeller

Vi har modeller med smala axelband och figursydd passform som passar utmärkt för yoga och studioträning, liksom medium impact-modeller för löpning som ger ett säkrare stöd. Våra behåar är gjorda med Speedwickteknologin som leder bort svetten så att du känner dig torr och sval under hela träningen. Många av våra modeller har även inslag av ventilerande mesh på olika ställen.

Ta en titt på vårt breda utbud online och skaffa din träningsbehå som passar dina behov bäst.