alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Damstrumpor

 
[63]
1 / 2
Sida:av 2

REEBOK STRUMPOR FÖR DAM

Lika väl som ett par bra skor är viktiga för träningen är det minst lika viktigt med ett par bra strumpor. Det kan verka som en obetydlig accessoar, men alla som tränar vet hur viktigt det är med ett par sköna strumpor som sitter som de ska. Precis som med skor är det viktigt att tänka på när du ska använda strumporna, d.v.s. löpning, träning, i höga sneakers, låga sneakers, etc.

Löparstrumpor

Våra strumpor för löpning har en sömlös design med vadderad häl och tå för stötdämpning. De är gjorda i ett ventilerande tyg som håller fötterna torra kilometer efter kilometer.

Träningsstrumpor

I vårt utbud av strumpor för träningen hittar du strumpor med lågt skaft för ökad rörelsefrihet och resår runt vristen så att de sitter säkert på plats under hela träningspasset. De är även gjorda i mjukt och starkt blandmaterial med inslag av ventilerande mesh.

Cross training-strumpor

För Cross training-träningen har vi strumpor med medelhögt skaft liksom kompressionsstrumpor som är tillverkade med andningsaktiv COOLMAX®-teknologi som hjälper till att hålla fötterna torra. Materialet är stretchigt och med ventilerande meshpaneler, och hålfoten är försedd med stabiliserande funktionsstickning.

Classics-strumpor

I den här kollektionen finner du snygga, trendiga och framför allt sköna strumpor med såväl lågt skaft som inte syns i skorna liksom strumpor med högre skaft för en äkta old school-look.

Vilka dina behov än är så kommer du med all säkerhet hitta dina damstrumpor hos oss. Välj bland vårt breda utbud av ankelstrumpor, löparstrumpor, sportstrumpor och mer. Vi har både enfärgade vita eller svarta modeller och även strumpor med tydlig grafik och mönster för en sportig och trendig look.