alert-erroralert-infoalert-successalert-warningbroken-imagecheckmarkcontact-emailcontact-phonecustomizationforbiddenlockedpersonalisation-flagpersonalizationrating-activerating-inactivesize-guidetooltipusp-checkmarkusp-deliveryusp-free-returnsarrow-backarrow-downarrow-left-longarrow-leftarrow-right-longarrow-rightarrow-upbag-activebag-inactivecalendar-activecalendar-inactivechatcheckbox-checkmarkcheckmark-fullclipboardclosecross-smalldownloaddropdowneditexpandhamburgerhide-activehide-inactivelocate-targetlockminusnotification-activenotification-inactivepause-shadowpausepin-smallpinplay-shadowplayplusprofilereloadsearchsharewishlist-activewishlist-inactivezoom-outzoomfacebookgoogleinstagram-filledinstagrammessenger-blackmessenger-colorpinterestruntastictiktok-defaulttiktoktwittervkwhatsappyahooyoutube

Dam · Svart · Linnen

 
[34]

Svarta linnen för damer med smarta funktioner och hög komfort

I vårt sortiment finns svarta linnen för damer med smarta funktioner och hög komfort som hjälper dig att prestera på max ,vare sig det är löpning, styrketräning, dans eller yoga som står på schemat. Reeboks Speedwick-tyg finns i många av våra linnen och är ett tyg utvecklat speciellt för att effektivt transportera bort fukt från kroppen och säkerställa en effektiv temperaturkontroll. På ett liknande sätt hjälper meshdetaljer till att hålla dig sval när pulsen höjs. För optimal komfort är våra linnen designade med smarta skärningar som optimerar rörelsefriheten och våra kroppsnära plagg har platta sömmar som minimerar risken för skav.

Damlinnen i svart för dig som vill ligga på topp

Du kan optimera din träning och ge dig själv de bästa förutsättningarna att prestera på topp genom att välja plagg som är anpassade för just din träningsform. Om du ska på spinning eller ett högintensivt danspass rekommenderas ett linne i croppad skärning med tajt passform som ger fri rörlighet och effektiv temperaturkontroll. För löpning utomhus under sommarmånaderna är ett bra linne oumbärligt. Med brottarskärning i ryggen har du fri rörlighet och Speedwick- och ACTIVCHILL-teknologi säkerställer högsta komfort även när svetten börjar lacka. Om du har ett lågintensivt pass på schemat som till exempel yoga rekommenderas ett hellångt linne med generös, vid skärning vid armarna för bästa komfort.

Svarta linnen för damer är den perfekta basen för en stilsäker träningsgarderob

Med ett svart linne har du den perfekta basen för att skapa en stil som passar just dig och ditt sätt att uttrycka dig. Du kan enkelt kombinera ett svart linne med övriga plagg i vårt sortiment för att skapa en fulländad look. För dig som är ute efter en minimalistisk stil har vi flera typer av leggings och shorts i svart. Om du motiveras av en mer uppiggande outfit innehåller sortimentet även leggings i kraftfulla färger och tryck med sportig attityd. Glöm inte heller en sportbehå som matchar skärningen på ditt linne och ger full support och komfort under ditt träningspass.